Adrian-Costea

Adrian Costea

Autori Creator(i)

Autori Creator(i)

Adrian Costea

BIOGRAFIE

Autodidact, perseverent și reflexiv – cele trei atuuri ale autorului cărții de față, Adrian Costea. Studiul publicat la Editura Creator este rezultatul unei cercetări îndelungate; prefigurări mentale care au anticipat conținutul acestuia. Preocupările autorului pentru tot ceea ce înseamnă idei, curente și ideologii l-au făcut să urmeze programul de master al Facultății de Istorie – „Istoria Ideilor, Mentalităților și a Culturii de masă” din cadrul Universității București, absolvit în anul 2018. Pasiunea pentru istorie a fost cultivată în timpul celor trei ani de studiu la Universitatea Ovidius din Constanța (2009- 2012).
A profesat timp de opt ani, fiind profesor de istorie în mai multe localități rurale din județul Ialomița. O experiență care l-a ajutat să evolueze și să înțeleagă România Profundă. Iubește orașul mic, de provincie (fiind originar din Fetești), dar se hrănește cu agitația marilor orașe pe care le consideră surse ale progresului individual și colectiv.
Și-a exersat arta condeiului scriind în blogurile online, fiind recompensat cu distincții în cadrul concursului regional Siemens Press CEE Award la edițiile din 2017 și 2018, participând cu două articole, unul despre criptomonede, celălalt pe tema agriculturii urbane. Cartea de față reprezintă primul studiu important publicat de Adrian Costea. Deși supusă rigorilor științifice, și-a dorit o lucrare care să transmită și să trezească curiozitatea unui public nefamiliarizat.
În afară de prezentarea stadiilor de receptare ale democrației electronice și paternalismului libertarian, se propune o perspectivă interesantă asupra viitorului relației cetățean-stat sau, pentru idealiști, un sistem politic ideal format prin coexistența celor două concepte analizate

Cărți

Evenimente

Nu a fost găsit niciun rezultat.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!

newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!