Alexandra-Lopotaru

Alexandra Lopotaru

Autori Creator(i)

Autori Creator(i)

Alexandra Lopotaru

BIOGRAFIE

Cine sunt?
Sunt un om de la țară, care se juca des în bălegarul de la bunici, căruia îi era frică să meargă noaptea în veceul din curte şi care era să fie născută după prepeleag, pentru că mama ei s-a dus la strâns de fân în luna a noua.

Sunt un fost pui de om, pe care părinții l-au trimis la oraş la 10 ani, ca să învețe mai bine. Care a stat, când avea 12 ani, într-o „garsonieră”, ce avea doar un pat şi o baie, bucătăria fiind la comun cu tot etajul, pe palier, care a învățat pe veceu pentru că nu avea unde, care s-a trezit cu un şobolan la picioare în budă şi care a plâns de nenumărate ori că vrea acasă. Dar care încerca să ia mereu 10, ca să arate că ăştia de la țară nu sunt aşa proşti.

Sunt un om care şi-a întâlnit iubirea când era în clasa a treia, iar el a şaptea. Eram vecini. De atunci mă iubeşte soțul meu. Sunt prima lui iubită, e primul meu iubit. La 24 de ani ai mei, am plecat amândoi în lume, cu bani foarte puțini, în India şi Nepal. În 2019, am locuit, cu tot cu copil, 6 luni în Japonia, ţara în care mâine m-aş întoarce.

Mi s-au închis multe uşi în nas de-a lungul timpului, dar mereu am văzut crăpături de geam. Aşa că, am publicat două poveşti pentru copii până acum, urmează altele în curând, dar am publicat şi un volum de poezii pentru părinți. Pe toate le găsiţi la „Cărțile mele” (că mă ceartă lumea că nu le promovez).

Sunt jurnalist, blogger şi mama a doi băieți, Luc, un zvăpăiat de 5 ani, cu ochi-pelin şi gene lungi, şi a lui Alec, un delicios de un an, cu ochi-azur. Sunt o mamă care a strâns tot norocul din cele patru puncte cardinale la pieptul ei.

Sunt Alexandra Lopotaru şi vă invit în cea mai minunată parte din viața mea: în viața de părinte 🙂

Evenimente

Nu a fost găsit niciun rezultat.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!

newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!