Claudia-Lazar

Claudia Groza Lazăr

Autori Creator(i)

Autori Creator(i)

Claudia Groza Lazăr

BIOGRAFIE

Aș putea începe cu faptul că sunt o visătoare incurabilă, care crede în vise și în povești. Viață m-a învățat să cred că fiecare vis se poate împlini.
Așadar… născută primăvară, într-o zi de început de mai, în București, am iubit dintotdeauna poveștile și cărțile.
M-au însoțit de mică, fiindu-mi prieteni de nădejde. Apoi, mi-au plăcut de când mă știu copiii și am devenit profesor de biologie. Peste ani, îmi doream să bucur un număr mare de copii și să le ofer cadouri. Nu orice cadouri! Unele pentru suflet și minte.
Așa au luat naștere primele povești pentru copii. Ele au început să călătorească în câteva orașe din țara, prin intermediul atelierelor pe care le organizăm. Îmi plăcea să le observ strălucirea din ochi, zambetele de fericire și dorința de a fi mai încrezători, mai puternici, mai veseli. Privindu-i cu atenție, am înțeles că fiecare este UNIC, având propria poveste.
Astfel am demarat proiectul POVEȘTI PERSONALIZATE în iunie 2011. Am invațat multe de la oameni și experiența lor de viața, iar pasiunile și sentimentele, prietenii și cei dragi, au devenit povești minunate, care au călătorit prin toată țara și chiar peste hotare.
Hotărâtă să ajung la sufletele cât mai multor copii am realizat blogul cu povești, Poveștile Lizei. De aici, o parte din povești au ajuns în manuale școlare și reviste pentru copii (de exemplu, revista DOXI).
Carțile cu povești au început să apară una câte una. Azi am un număr de nouă carți, altele își așteaptă cuminți rândul.
Iubind atât de mult copiii, în ianuarie 2016 am fost binecuvântată cu doi copii: gemenii Ana Melania și Horia Ioanid. Acum am o sursă permanentă de inspirație!
Odată cu ei revin la copilărie, la joacă și joc!

Evenimente

Nu a fost găsit niciun rezultat.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!

newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!