Romeo-Couti

Romeo Couți

Autori Creator(i)

Autori Creator(i)

Romeo Couți

BIOGRAFIE

Romeo Couti, directorul TVR Cluj, s-a născut în 15 iulie 1962, în municipiul Baia Mare, județul Maramureș. După terminarea Liceului "Emil Racoviță” din Cluj în anul 1981, Couti a urmat Facultatea de Electrotehnică, secția Automatizări și Calculatoare.
Cu un curs de specializare Circom în București și unul organizat de Fundația Thomson în Timișoara, Couti a lucrat la Întreprinderea de Relee Mediaș și la Fabrică de Mașini de Rectificat din Cluj, urmând că în anul 1990 să înceapă o activitate căreia acum i se dedică trup și suflet, și anume muncă în domeniul audiovizualului la TVR Cluj.
Romeo și-a găsit-o pe “Julieta”, s-a însurat și cei doi au împreună un băiețel de opt ani pe nume Vladimir. Directorul TVR Cluj se poate mândri că a făcut parte din colectivul redacțional al reporterilor care au transmis pentru postul CNN, fiind organizator al unei emisiuni mondiale intitulate World Report.
Mai mult, începând cu anul 1993, Couti este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, în 1997 fiind ales președintele Sindicatului Liber din TVR Cluj. În 1998 a susținut înființarea Fundației de Jurnalism Independent Cluj, urmând că în anul următor să devină director executiv al Centrului de Formare în Jurnalism și Audiovizual Cluj.
Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1718777-romeo-couti-sufletul-tvr.htm

Cărți

0.0
0.0/5

Evenimente

3
Aug 2023
Lansare de carte
The Black Swan
on Lake Balaton
ORA 14:00
Locație: LIBfest, Piața Sfatului

Invitați: dr. Alexandru Ghișa, Liviu Man,
Tudor Păcuraru, Cosmin Puriș, Romeo Couți

Moderator: Claudia Motea, actriță și scriitoare
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!

newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!