ggg
Dumitru-Manolache-A-doua-aflare-coperta-652x1024
A doua aflare

distribuie   

A doua aflare

distribuie   

A doua aflare este unul dintre romanele teribile ale acestor ani, care continuă linia deschisă de prozatorul creștin Dumitru Manolache în descendența marii literaturi ruse (și îi amintesc aici în primul rând pe Dostoievski, dar și pe Vodolazkin, cel din incomparabilul Laur).
Dumitru Manolache ne-a obișnuit de multă vreme cu romane ale salvării, puternic intimizate, organizate în plan discursiv ca ample insule de monolog întemeietor, transformat în acest caz într-un dialog cu sine însuși în ipostaza de alter complementar...
Găsesc în această „A doua aflare”... romanul incredibil al unei interiorități reprimate după anii de exhibare în literatura noastră a unei exteriorități facile și lipsite de consistență.

Adrian Lesenciuc
Dumitru Manolache s-a născut în 1955, în Gurbăneşti, judeţul Călăraşi. A debutat în presa centrală în 1980, a lucrat la principalele cotidiane centrale (Tineretul Liber, România Liberă, Adevărul, Curentul, Evenimentul Zilei, Gardianul) şi a condus departamentele de anchetă şi reportaj ale unora dintre acestea.
Timp de un deceniu a fost redactor la cotidianul Ziarul Lumina al Patriarhiei Române. A fost redactor şef al revistei de lux Bucureşti Match și a colaborat la mai multe publicații din țară și din străinătate. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Brașov, și al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.
Nr. pagini: 176
An apariție: 2021
Format: 210 x 130 mm
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-397-2
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!