Albert
Roman diacronic
CategorieNoutăți

distribuie   

Albert
Roman diacronic

distribuie   

Roman distopic sau poveste biografică, fantezie sau amplă metaforă, acest debut îl duce pe cititor într-o poveste posibilă, credibilă, creatoare de emoții sau frici cutremurătoare la gândul că poate fi realitatea unei vieți trăite de cineva doar cu speranța libertății depline...
Ioan-Aurel
terapeut

Autorea povestește într-un mod inedit despre iubire și suferință. Cu cât emoțiile sunt trăite mai adânc, cu atât simți că poți pierde totul ori poți renaște numai arzând precum o torță. În multe situații, orice femeie se poate regăsi și empatiza cu personajul feminin.
Se cere o continuare, poate un capitol despre „Renaștere”, despre un „Nou început” și „Vindecare”. Cert este că se confirmă zicala înțeleaptă care spune că din cele mai mari suferințe pot lua naștere și lucruri frumoase.
Ecaterina Larina
soul sister

Emoții intense, pasiune, călătorie spirituală autentică plină de suspans și dinamism. Primul roman dintr-o serie de alte titluri promițătoare ce pot avea un impact pozitiv asupra noastră. Dacă ești o persoană prea sensibilă, nu este o carte pentru tine… te va face să plângi. „Albert” este promisiunea unui suflet capturat într-un roman; este o carte plină de vibrații, gânduri, emoții, călătorii alegorico-fantastice cu și despre noi, cu echilibre și fără, cu emoții calde și reci, cu contraste extrem de mari, creând astfel posibilitatea unor contururi descriptive foarte variate. Te invit să te alături acestui spectru emoțional atât de intens, să încerci pentru o clipă vulnerabilitatea sufletească la care te supune această creație unică.
Art Di
artist vizual, grafician
An apariție: 2023
Cod: LIB978-606-029-613-3
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!