ggg
Andra-Stoian-Calatorie-in-pandemie-coperta-702x1024
Călătorie în pandemie

distribuie   

Călătorie în pandemie

distribuie   

Fiecare clipă cu fiecare experiență pe care am trăit-o, m-a făcut să înțeleg și să simt cu fiecare celulă a corpului și cu întreaga ființă că TOTUL ESTE POSIBIL și că fiecare moment al vieții noastre este ca o piesă de puzzle care se potrivește absolut perfect în tabloul final al vieții noastre.
Acum știu că orice se întâmplă în viața mea este spre binele meu cel mai înalt, iar atunci când experiența trăită este dureroasă, fizic sau emoțional, încep să întreb Universul: Ce este aici și încă nu văd? Ce este bine aici, de fapt?
Ce oportunități sunt? Ce altceva este posibil?
Cum poate fi mai bine de atât?
Apoi, mă detașez, stau în liniște, în meditație, am răbdare și... ghici ce?
Vin toate răspunsurile și se așează toate apele absolut perfect.
Andra Stoian
dans, schi, snowboard, înot, henna, meditație…
Toate acestea, în orice ordine, plus încă unele altele… Așa cum o prietenă dragă spune, sunt în vacanță pe Pământ! Mă bucur pur și simplu de fiecare experiență pe care o trăiesc, așa cum este ea. Sunt mama lui Mihai, am o pisică și un motan, Sissis și Yokan, sunt instructor de dans și am propria școală de dans, Artasis Dance Studio, sunt instructor de schi, snowboard și înot și colaborez cu un prieten drag, la școala lui, MP Sport, sunt terapeut EFT, Theta Healing, Access Bars, fac tatuaje cu Henna, citesc și scriu, călătoresc des, am pornit aventura „El Camino” în 2020, cu intenția de a parcurge cele cinci trasee mari, sunt voluntar al Asociației de Servicii Sociale SCUT, Brașov, de vreo 10 ani, meditez în fiecare zi, mănânc vegan și vegetarian, îmi place muntele, însă la mare mă simt acasă și ador să fac oamenii fericiți. Am trăit 30 de ani și mai am încă cel puțin 90 de trăit în această viață: intru în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai în vârstă dansatoare activă, dar asta doar după ce intru în Cartea Recordurilor și cu cea mai mare colecție de pliculețe de zahăr. Și cum poate fi mai bine de atât?
Deși aș putea să continui „Despre mine”, te las să mă cunoști din ceea ce vei citi, căci scriu cu intenția de a te inspira, de a fi contribuție pentru tine, de a trezi ceva frumos în tine: pofta de viață, de aventură, de A FI, pur și simplu.
Și ce altceva mai este posibil? Și cum poate fi mai bine de atât?
Nr. pagini: 124
Format: 225 x 155 x 10 mm
An apariție: 2021
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-466-5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Biografii și memorii):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!