ggg
Humberto-Segundo-Aguilar-Alvarado-Calatorii-643x1024
Călătorii. Viajes

distribuie   

Călătorii. Viajes
Domeniu Poezie

distribuie   

„El libro de poemas que tienes en tus manos te va a sorprender muchísimo, es un libro que llega directo al corazón del lector […] El autor del libro de poemas, titulado “Viajes”, Humberto Segundo Aguilar Alvarado, es un poeta de la vida que nos va contando su viaje por esta, de una manera lúdica y jovial, pero a la vez profunda, honesta, emotiva y con sustancia.”

Volumul de poezii pe care îl ții în mână te va uimi, deoarece este genul de carte ce ajunge fără ocolișuri la inima cititorului […] Autorul prezentului volum, Humberto Segundo Aguilar Alvarado, este un poet al vieții, care ne povestește cu sinceritate, emoție și substanță, propria sa călătorie prin aceasta, într-o manieră jucăușă și plină de o veselie sinceră, însă profundă în același timp.
Rodrigo Guzmán Barros
Trad. Anca Florescu- Bratei


„Humberto Segundo Aguilar Alvarado este un artist complex care priveşte lumea deopotrivă cu ochii minţii şi ai sufletului. El poate croi metafore din lucrurile mărunte pe care le contemplă şi pe care le pune cap la cap, mizând pe sugestie.”

Humberto Segundo Aguilar Alvarado es un artista complejo que mira el mundo por igual con los ojos de la mente y con los ojos del alma. Puede dibujar metáforas de las pequeñas cosas que contempla y las pone juntas, apostando por la sugerencia.
Dan Moruzi
Trad. Humberto Aguilar A.
Humberto Segundo Aguilar Alvarado es un músico chileno que llegó a Rumanía por primera vez en 1999, en esos meses de su primera estadía en el país, conoció Brasov y se enamoró de la ciudad. Volvió a Rumanía cuantas veces pudo. Se quedó a radicar en Brasov el año 2002, por dos accidentes, dice él: “Un accidente automovilístico (fracturas en el brazo derecho) y otro del corazón (se enamoró de una mujer de Brasov)”.
Durante muchos años hizo música en la calle República y en algunos locales de la ciudad, combinando esta actividad con salidas al extranjero para hacer lo mismo. El 2012 sufrió un ACV (accidente cerebro vascular) que le dejó paralizado del lado derecho del cuerpo e imposibilitado para ejecutar música. De ese tiempo a la fecha se dedica a escribir.
En este libro bilingüe presentamos semblanzas de sus viajes.

Humberto Segundo Aguilar Alvarado este un cantautor chilian care a ajuns pentru prima dată în România în 1999 și s-a îndrăgostit de orașul Brașov la prima vedere. S-a reîntors în România de câte ori a avut ocazia. Din 2002 s-a stabilit la Brașov ca urmare a două accidente, după cum spune el: „unul automobilistic (în care și-a fracturat brațul drept) și altul de inimă (s-a îndrăgostit de o brașoveancă)”.
A cântat timp de mai mulți ani pe Str. Republicii și în unele localuri din oraș, combinând această activitate cu ieșiri din țară în care și-a continuat arta stradală. În urma unui accident vascular cerebral (AVC) suferit în 2012, care l-a lăsat semiparalizat pe partea dreaptă a corpului, și deci, în imposibilitatea de a cânta instrumental, se dedică scrisului.
În această ediție bilingvă se prezintă aspecte din călătoriile sale prin lume.
Nr. pagini: 112
Format: 210 x 130 x 9 mm
Ediție: Necartonată
Limba: Bilingvă. Română-spaniolă
An apariție: 2019
Cod: LIB978-606-029-098-8
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Poezie):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!