ggg
Julia-Cameron-coperta-Calea-Ascultari-652x1024
Calea ascultării
Arta creativă a atenției
În colecțiaColecția Up

distribuie   

Calea ascultării
Arta creativă a atenției
În colecțiaColecția Up

distribuie   

CALEA ASCULTĂRII
arta creativă a atenției
Calea Artistului – program de 6 săptămâni

Cea mai nouă carte a autoarei Julia Cameron, Calea ascultării, este o călătorie de transformare către o ascultare mai profundă și mai creativă. Pe parcursul a șase săptămâni, cititorii vor primi instrumentele necesare pentru a deveni mai buni ascultători – pentru mediul lor, oamenii din jurul lor și ei înșiși. Recompensa pentru a învăța să asculți cu adevărat este imensă. Pe măsură ce învățăm să ascultăm, atenția noastră este sporită și obținem vindecare, agerime, claritate, dar, mai presus de toate, ascultarea creează conexiuni și aprinde o creativitate care va rezona în fiecare aspect al vieții noastre.
Julia Cameron este autoarea cărții de succes Calea Artistului, care a transformat viețile creative a milioane de cititori de când a fost publicată pentru prima dată. Încorporând instrumente de la Calea Artistului, Calea Ascultării oferă o nouă metodă de transformare creativă și personală.
În fiecare săptămână, cititorii vor fi provocați să-și extindă capacitatea de a asculta într-un mod nou, începând prin a asculta mediul lor și culminând cu a învăța să asculte tăcerea. Aceste practici săptămânale deschid o nouă lume de conexiune și împlinire. Într-o cultură a agitației și a sunetului constant, Calea ascultării este o reamintire profund necesară a puterii auzului cu adevărat.
Este o artistă activă de mai bine de treizeci de ani. Autoare a peste treizeci de cărți, de ficțiune și nonficțiune, inclusiv cele mai bine vândute lucrări despre procesul creativ: The Artist’s Way, Walking in This World, Finding Water și The Writing Diet. Romancieră, dramaturgă, compozitoare și poetă, are mai multe roluri în teatru, film și televiziune.
Pe cât de îndrăzneț, pe atât de blând, Calea ascultării îi duce pe cititori într-o călătorie de auto-descoperire și mai departe – cel mai recent pas în misiunea lui Cameron de a dezvălui creativitatea.
Sophie de Rosée ― FT

Cameron scrie frumos și sincer… O carte foarte necesară pentru a ne deschide, pentru a-i asculta pe ceilalți, într-un moment în care este atât de mare nevoie de asta.
Booklist

Julia Cameron te face să te gândești serios la ceea ce vrei cu adevărat de la viața ta.
The Times

Julia Cameron a inventat modul în care oamenii renovează sufletul creativ.
New York Times
Nr. pagini: 228
Format: 220 x 140 x 14
An apariție: 2022
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-458-0
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!