ggg
De-ce-se-cearta-cuplurile
De ce se ceartă cuplurile?
Un ghid pas cu pas pentru a pune capăt frustrărilor, conflictelor și resentimentelor din relația ta
În colecțiaColecția Up

distribuie   

De ce se ceartă cuplurile?
Un ghid pas cu pas pentru a pune capăt frustrărilor, conflictelor și resentimentelor din relația ta
În colecțiaColecția Up

distribuie   

Autoare de bestselleruri și expertă în relații, Mira Kirshenbaum examinează dinamică puterii în relații și le învață pe cupluri metodă ei în trei pași pentru a pune capăt luptei lor pentru putere și a găși calea înapoi la iubire.

Cum ajung doi oameni bine intenționați, cărora le pasă cu adevărat unul de celălalt, într-o relație deteriorată, nesatisfăcătoare? Fiecare cuplu se confruntă cu conflicte și adesea rădăcina problemei este modul în care nu ne îndeplinim nevoile. Inițial, vom încerca să remediem cu solicitări rezonabile - sau sugestii - și un ton amabil, însă atunci când acest lucru eșuează, ne simțim lipsiți de putere, ceea ce duce la suspine, tăcere, dezamăgire, insulte și chiar amenințări. Acestea sunt mișcări de putere. În timp ce ne angajăm în mișcări de putere neintenționate, rezultatul este același: partenerul nostru se simte lipsit de putere și va încerca să se reimputerniceasca. Astfel, dinamică distructivă continuă și ne stăpânește.

Mira Kirshenbaum, dezvăluie o modalitate mai bună cu metodă ei în trei pași pentru rezolvarea problemelor fără conflicte. Recunoscând mișcările de putere ale fiecărui partener, putem găși în schimb modalități reciproc satisfăcătoare de a ne vindecă rănile și de a satisface nevoile celuilalt.

Acesta este un ghid indispensabil pentru a ajută cuplurile să pună capăt ciclului negativ și să revină la iubirea care i-a adus împreună.
Mira Kirshenbaum este autoarea a douăsprezece cărți de succes – inclusiv influență carte Too Good to Leave, Too Bad to Stay – care au fost traduse în peste douăzeci de limbi. Finalista de două ori pentru premiul Books for a Better Life, Mira este cofondatoare a Institutului Chestnut Hill, un centru de cercetare și psihoterapie pentru cupluri, familii și persoane, recunoscut la nivel internațional. A fost lider de ateliere și formator pentru cadre medicale la Harvard Medical School și la alte instituții. A apărut la CNN, 20/20, Today și CBS’ Early Show, și a fost prezentată că expert în revista O, Cosmopolitan, Vogue, Glamour și Good Housekeeping.
Nr. pagini: 354
Colecție: Up
Traducător: Diana Botescu, Oana Pașcu
Format: 220 x 140 x 25
An apariție: 2022
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-432-0
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
5.0
5.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!