ggg
Coperta-Dimineata-sufletelor-Sorin-Oprea-627x1024
Dimineața sufletelor

distribuie   

Dimineața sufletelor

distribuie   

Dimineaţa Sufletelor este a doua carte din trilogia „Suflete”, scrisă de Sorin Oprea.
Este un roman tulburător, plin de neprevăzut, care continuă acţiunea din „Noaptea Sufletelor”. Acolo a început acea luptă teribilă pentru păstrarea fiinţei umane, departe de Planul Grupului care urmăreşte diminuarea şi subjugarea populaţiei planetei, puse deja în aplicare prin pandemii, războaie şi controlul total al fiecărui pas, al fiecărui gând.
Încă din 2018, când a scris „Noaptea Sufletelor”, Sorin Oprea a dezvăluit lucruri cutremurătoare, care s-au petrecut doi ani mai târziu. Aşa va fi oare şi în „Dimineaţa Sufletelor”?
Misterul acesta va fi dezlegat de personajele inteligent create, implicate în realitatea vremurilor de acum sau, din contră, făcând parte din enigmele încă nedezlegate ale omenirii. Nebunia lumii prezente, poveşti de iubire, împărtăşite sau nu, taine astrale relevate pentru prima dată pe Pământ, predicţii pentru ce va urma, toate fac parte din acţiunea unei cărţi răvăşitoare, unice, care va schimba destine. „Dimineaţa Sufletelor” face parte din trilogia „Suflete”, alături de „Noaptea Sufletelor”(2018) şi „Suflete Albe”, în curs de apariţie.

Orice asemănare cu persoane şi fapte reale este pur întâmplătoare
Romanele lui Sorin Oprea au creat deja un nou curent în literatura modernă, cititorul identificându-se cu acţiunea şi personajele, ca şi cum ar păşi în realitatea de acolo.
Subiectele sunt actuale, intrigile se nasc din problemele momentului, iar limitele existenţei capătă dimensiuni imprevizibile, de multe ori de neimaginat.
Scrierea este fluidă şi capătă pe parcurs o consistenţă nebănuită, care atrage şi provoacă în acelaşi timp. Fiecare carte a lui Sorin Oprea te duce cu gândul către scriitorii străini actuali şi romanele lor profetice, prin care lumea este surprinsă în convulsiile ei subterane.
Tot ce a publicat până acum, „Noaptea Sufletelor”(2018), „Dominic”(2019), Frustrările UNEI Femei Grase”(2021), „Dimineaţa Sufletelor”(2022), vor deveni, cu siguranţă, repere ale unei opere care va avea un viitor internaţional strălucit.
Nr. pagini: 298
An apariție: 2022
Ediție: Necartonată
Format: 205 x 130 x 22 mm
Cod: LIB978-606-029-585-3
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!