ggg
Michele-Wucker-Esti-tot-ce-risti-coperta-655x1024
Ești tot ce riști
Arta științei de a naviga printr-o lume incertă
CategorieNoutăți
În colecțiaColecția Up

distribuie   

Ești tot ce riști
Arta științei de a naviga printr-o lume incertă
În colecțiaColecția Up

distribuie   

„Ești tot ce riști” este un apel clar pentru o conversație cu totul nouă despre relația noastră cu riscul și incertitudinea. În această carte revoluționară, Michele Wucker analizează de ce este atât de important să înțelegeți amprenta de risc și cum să vă faceți relația de risc să funcționeze mai bine în afaceri, viață și în lume.
Bazându-se pe povești de risc convingătoare din întreaga lume și țesând în cercetarea economică, antropologie, sociologie și psihologie, Wucker face o punte între conversațiile profesionale și cele cu risc laic. Ea contestă stereotipurile cu privire la atitudinile de risc, reîncadrează modul în care sunt legate de gen și de risc și aruncă o nouă lumină asupra diferențelor dintre generații. Ea arată cum noua știință a „personalității de risc” remodelează afacerile și finanțele, cum ecosistemele de risc sănătoase sprijină economiile și societățile și de ce o atitudine dispusă la risc poate rezolva conflictele. Wucker împărtășește informații, instrumente practice și strategii dovedite care vă vor ajuta să înțelegeți ce vă face cine sunteți și să faceți alegeri mai bune.
Michele Wucker a inventat termenul de „rinocer gri” care simbolizează o nouă perspectivă asupra evenimentelor probabile, evidente, de impact și care ne oferă posibilitatea de a alege să acționăm. Ea este autoarea a patru cărți influente, inclusiv The Gray Rhino: How to Recognize and Act on the Obvious Dangers We Ignore, care a mutat piețele financiare, a modelat politica guvernamentală și strategiile de afaceri din întreaga lume. Totodată, a inspirat o discuție populară TED care extinde teoria „rinocerului gri” la probleme personale. Fost director media și CEO Think Tank (Grup de experți), este fondatoarea firmei de consultanță strategică Gray Rhino & Company din Chicago. A fost recunoscută de World Economic Forum ca Young Global Leader și ca bursieră Guggenheim.

www.thegrayrhino.com
„Ești tot ce riști” introduce un nou vocabular pentru a vorbi despre aceste amenințări. Toată lumea are o „amprentă de risc” personalizată care descrie ce fel de risc își asumă, modelată de personalitatea, educația și experiențele lor. Întărirea „mușchiului de risc” te poate ajuta să iei decizii bune. Wucker se concentrează pe examinarea situațiilor dificile personale și se apropie de crizele globale, analizând modul în care oamenii se luptă cu alegerile și incertitudinea.
Grist (revistă online americană non-profit)

După cum ilustrează Silicon Valley, atitudinile și comportamentele de risc se află în centrul motivului pentru care organizațiile și economiile prosperă sau se îndreaptă spre dezastru. În „Ești tot ce riști”, Michele Wucker explorează dinamica din spatele relațiilor indivizilor și companiilor cu riscul, de la experiența personală la valorile culturale și până la ecosistemele politice. Cunoștințele sale originale și recomandările practice îi vor ajuta pe cititori să aleagă asumarea sănătoasă a riscurilor în locul greșelilor periculoase din afaceri, viață și lume.
Deborah Perry Piscione, autor al „Secrets of Silicon Valley: What Everyone Else Can Learn from the Innovation Capital of the World”

Fie că ești investitor, antreprenor, că încerci pur și simplu să-ți croiești cariera strategic în orice domeniu, vei beneficia de abordarea inovatoare și clară a lui Michele Wucker de a-ți asuma riscuri înțelepte și de a naviga în incertitudine. Această carte vă va ajuta să treceți de la obișnuit la extraordinar.
Laura Huang, profesor de administrarea afacerilor la Harvard Business School și autor al „Ascendent. Cum să transformi dificultățile în avantaje”
An apariție: 2022
Format: 220 x 140 x 29
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-430-6
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Sociologie, Literatură Universală):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!