ggg
Cezara-Zamfir-Eu-cea-de-pe-locul-2-vol1-650x1024
Eu, cea de pe locul doi. Vol.1

distribuie   

Eu, cea de pe locul doi. Vol.1

distribuie   

„Îi pronunțasem numele cu voce tare pentru prima dată. Am simțit că buzele mele pronunță cel mai frumos nume posibil din lume. (...) M-am apropiat de el și când am simțit cum mâna lui îmi cuprinde spatele am crezut că îmi fuge pământul de sub picioare. Era tot ce doream, el, un singur om! Am ieșit afară și aerul rece ne-a mai trezit puțin. Abia ne vedeam de la lumina unui bec, dar simțeam cum privirea lui îmi fixează buzele. M-am mușcat ușor de buza de jos iar el pur și simplu s-a năpustit asupra mea. Mi-a luat fața în mâini și mi-a acoperit gura cu buzele lui într-un sărut nebunesc, inuman. Simțeam cum îi bate inima, îi adoram gustul buzelor, mi se înmuiau genunchii, urlam în gând după mai multe momente din astea, totul era de vis. (...) L-am primit în brațele mele și i-am dăruit trupul, sufletul, gândurile... tot. I-am dat toată ființa mea pentru eternitate știind că niciodată nu voi mai privi pe altcineva cum îl privesc pe el. Eram dependentă de un om căsătorit și pentru acele momente cu el aș fi fost în stare să accept orice, chiar și locul doi în viața lui.”
Sunt un simplu om creat din amănunte, detalii, clipe și litere. Sunt presărată cu zâmbete și uneori cu lacrimi, cu puțin sarcasm și cu câte o sclipire de nebunie literară, dar asemenea oricui altcuiva, am un vis ce mi-a devenit scop: vreau să-mi aștern gândurile pe hârtie, să le împărtășesc și la final de viață să închid ochii mulțumită de tot ce am făcut. Nevoia de a scrie îmi este atât binecuvântare cât și blestem.
Când scriu, mă regăsesc, mă reîntregesc cu sufletul meu avid după povești iar, când timpul îmi este inamic și nu scriu, realitatea devine acră și incoloră. Cred că poți fugi de orice pe lumea asta, mai puțin de tine însuți, de aceea atunci când scriu mă simt specială, mulțumită și fericită că am îmbrățișat această latură care nu face altceva decât să mă completeze ca om.
Nr. pagini: 202
An apariție: 2018
Format: 210 x 130 mm
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-8953-83-0
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română, Romane de dragoste):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!