ggg
Diana-Nastase-Fier-si-catifea-in-umbra-coperta-652x1024
Fier și catifea în umbră

distribuie   

Fier și catifea în umbră

distribuie   

O carte despre viaţă, trăiri şi memorii, care abordează pe un ton atrăgător şi inteligent teme actuale, ca de exemplu: anxietatea, critica, pasiunile sau perfecţionismul, dar și subiecte precum călătoriile exotice şi introspective sau problemele actuale ale societăţii.
În contextul unui an cu totul altfel decât cei de până acum, ĩn care toată omenirea este încercată şi forţată să regândească normalul – anul în vreme de pandemie – apare o carte cu un ritm direct şi mesaje pătrunzătoare, ce leagă ĩntâmplări de suflet de individul simţitor, explicându-le cititorului senzorial ca un adevărat translator de sentimente, sunete şi culori...

„Între literatură şi analizã jurnalistică, de la metaforă la fraze-bisturiu... aveţi în față o carte care se citeşte uşor şi se uită greu.” 

Adrian Petru Stepan
scriitor şi avocat
Diana Năstase s-a născut la Timişoara, unde locuieşte și în prezent. A studiat Ştiinţele Comunicării – Jurnalistică, fiind pasionată de scriitură şi de citit de când era copil. Pe lângă munca ei despre care spune că este „despre oameni” (resurse umane), Diana îşi găseşte timp să împărtăşească cu cei din jur experienţa ei profesională şi personală, la conferinţe şi seminarii şi prin colaborări jurnalistice şi articole de specialiate.
Nr. pagini: 120
An apariție: 2021
Format: 205 x 130 x 10 mm
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-450-4
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!