ggg
Grauntele-de-nisip-Mihai-Tudor-coperta-652x1024
Grăuntele de nisip

distribuie   

Grăuntele de nisip

distribuie   

Grăuntele de nisip se zbate în tumultul și imensitatea valurilor mării și crede că poate ieși la suprafață. Acesta este omul. Sublim și tragic totodată în încleștarea titanică căreia îi este nevoit să-i facă față și să îi supraviețuiască.

Capitolele sunt o înlănțuire de evenimente și trăiri lăuntrice speciale ale omului, în general, cu unele inflexiuni și orientări particulare, pornite ca o carte de istorie care ne poartă de la un început, dinspre rădăcinile noastre, cu (re)trăirile și ridicarea speranțelor ca pasărea Phoenix, și încheind cu privirea în oglinda vieții. Cartea, în ansamblul ei, poartă în sine multiple mesaaje, concepții, atitudini demne de o lectură atentă, asemeni unui manual de morală civică.
Licențiat în Filologie la Facultatea de limbi străine a Universității București, specializarea germană-comunicare, în anul 2003.
Pasionat de filme, cărți și pictură, scrie din adolescență proză scurtă pe teme social-politice, geo-politice și culturale, îmbinând accentele realiste cu lirismul bine dozat. Colaborator al publicațiilor on-line și tipărite din Canada („Destine literare”) și din Germania („Vocea ta”, „Ziarul Românesc”, agenția de presă „Așii Români”). Lucrări apărute în revistele „22”, „Dilema Veche”, „Lumea” și „Confluențe literare”.
Legat de Ploieștiul copilăriei și al adolescenței prin cenaclul „Atitudini” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale”, stabilit în Brașov din dragoste în 2019, ne oferă a doua sa carte cu inima plină de speranță.
Nr. pagini: 198
An apariție: 2020
Ediție: Necartonată
Format: 205 x 130 mm
Cod: LIB978-606-029-280-7
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!