ggg
Heruvim-coperta-05septembrie2018-BT-640x1024
Heruvim

distribuie   

„Un funcţionar bancar, scriitor în timpul liber, un agent secret cu harul povestirii şi un profesor sirian venit în Timişoara să descopere sensul unui straniu manuscris din Alep trebuie să pună capăt unei conspiraţii la fel de vechi ca şi istoria cunoscută într-o singură zi. Un thriller în care erudiţia lui Umberto Eco se împleteşte cu stilul alert al lui Dan Brown, scris într-un mod aparte, care îşi poartă cititorii din Alexandria în Babilon şi de la Odessa la Timişoara, locul în care se va desluşi întreaga Taină.”
„Am înţeles de ce erau încrâncenaţi când vorbeau despre Dumnezeu într-o singură zi. O zi e de ajuns pentru o viaţă. O zi în care moartea a alergat pe lângă mine, am plâns, am râs şi am căutat una dintre cele mai mari taine. Sau să fost o comoară?... Şi în care am reîntâlnit iarăşi lumina acelui loc de care vă spuneam, un loc pe care acum nu aş mai şti să îl găsesc. “
„Se poate spune că unele cărţi au magie. Asta e singura explicaţie pentru care, fără să te avertizeze, te absorb în povestea lor şi îţi aprind imaginaţia. Iar Heruvim este, cu siguranţă, una dintre ele.”
ADRIAN PE TRU STEPAN (n. 1978, Timişoara) a studiat Dreptul şi civilizaţia Europei Centrale, însă este pasionat de istoria Orientului Mijlociu. Printre conferinţe şi articole de drept fiscal, îşi găseşte timp pentru a scrie cărţi de acţiune în care se regăsesc toate aceste pasiuni ale sale. Este colaborator al mai multor publicaţii, pentru care realizează analize geopolitice sau abordează teme sociale actuale şi autor al unor romane, cel din urmă, publicat în 2017, fiind „Legendele şefului de gară”.
Nr. pagini: 320
Format: 210 x 130 mm
Ediție: Necartonată
An apariție: 2018
Cod: LIB978-606-8953-56-4
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!