ggg
Silvana-Serban-Iubirea-dintre-nopti-coperta-642x1024
Iubirea dintre nopți

distribuie   

Iubirea dintre nopți
Domeniu Poezie

distribuie   

S-a pornit timid, în anii maturității asumate, poezia Silvaniei Șerban. În versurile ei stă însă pitită încă baterea de inimă a fetiței care scria în copilărie compuneri frumoase, pline de miez și tremura mai apoi de bucurie când le dădea și glas, în fața clasei. E radiografie de suflet și simțire. Un tomograf care scanează emoții neînchipuite și până acum nerostite. Iar ele, emoțiile, odată ieșite la lumină, curg în torente. E sufletul deseori sfâșiat, ba de dor, ba de nostalgii, ba de iubiri stinse ori de iluzii destrămate în neant. Și, același suflet, uneori mângâiat. E curaj, e asumare și e talent. De la „Mărturisiri albastre” încoace, fata cu ochi albaștri a mai crescut. A prins a privi cu mai mult curaj lumea. Jurnalista care a îndrăznit a trece, după ani buni de emisiuni culturale, de partea cealaltă a microfonului, își așază din nou pe tavă sufletul. Așa cum e el. Viu. Și vibrant. Pentru că „nu anii de viață contează, ci viața din ani”, nu-i așa? Sufletul Silvanei are anii IUBIRII. Iar cu versurile ei vin la pachet regăsirea și alinarea multora dintre noi. Mulțumim de dar, Silvana!
Onelia Pescaru
jurnalist și psihoterapeut


Silvana Șerban a fost mereu un suflet visător, înclinat spre trăirile cele mai frumoase și zâmbitoare, un suflet care și-a deschis mereu porțile spre cuget și bucuria lăuntrică. Acest volum de versuri, cu o tematică atât de specială și de dragă, surprinzând iubirea, cu toate formele ei de exprimare, este încă o dovadă a trăirilor autoarei. Titulară a emisiunii ,,Pasaj Urban’’, la Radio România Brașov FM, Silvana a impresionat mereu prin căldura cu care își întâmpină ascultătorii, la emisiunea cu profil cultural pe care o realizează. La fel se întâmplă, iată, cu cititorii acestor versuri, care pot simți expresivitatea, bunătatea și optimismul care devin acaparatoare la fiecare strofă, la orice poezie.  Trebuie să-i mulțumim autoarei, pentru că s-a aplecat asupra acestei teme, care trebuie să facă parte din universul de trăiri și sentimente ale fiecărei persoane și să-i urăm succes, mai departe, în creația artistică și în emisiunile pe care le realizează.
Dorin Dușa
manager Radio România Brașov FM
Am citit poeziile Silvanei.
Am citit și am senzația plăcută de déjà vu! Atât de frumos știu versurile să vorbească pe limba sufletului. Și câte suflete nu-și trăiesc rimele împerecheate fără ca cineva să le spună povestea?
Iubirea Silvanei știe prin ce a trecut sufletul. Sufletul Silvanei știe prin ce a trecut iubirea. Versurile ei sunt un festival al nevoii de descătușare. Iubirea e simplă. Nespusă, ea trebuie scrisă. Silvana scrie iubirea…

RAOUL
Rareș Borlea
Nr. pagini: 112
An apariție: 2022
Ediție: Necartonată
Format: 205 x 130 x 9 mm
Cod: LIB978-606-029-542-6
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Poezie):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!