ggg
jurnalul bebelusului creator
Jurnalul bebelușului
Primii 2 ani din viața ta
-
CategorieNoutăți

distribuie   

Jurnalul bebelușului
Primii 2 ani din viața ta
-

distribuie   

Dragi părinți, începem cu felicitările meritate. Sunteți membri oficiali al celui mai tare club din lume - cel al părinților! Așa cum probabil ați auzit, este un club plin de surprize, nopți nedormite și cantități nelimitate de dragoste și bucurie.

Tocmai v-ați îmbarcat în cea mai dificilă, dar și cea mai plină de satisfacții călătorie din viața voastră. Sunteți acum responsabili pentru o ființă umană micuță care vă va iubi necondiționat și va depinde de voi pentru orice. Dar fără presiune, nu-i așa?

Nu vă faceți griji, vă descurcați! Sunteți deja doi supereroi pentru că ați adus o nouă viață pe lume. În plus, veți deveni în curând experți în schimbarea scutecelor, în discuțiile cu bebelușii și în cântatul cântecelor de leagăn - este ca un curs intensiv pentru a deveni rockstari!

Și să nu uităm de avantajele de a fi un noi părinți - în sfârșit, veți putea folosi scuza „copilul meu doarme” pentru a scăpa de evenimentele sociale, pentru a vă uita la desene animate fără să vă simțiți vinovați și pentru a deveni experți în moda pentru bebeluși!

Cu toată seriozitatea, totuși, suntem bucuroși pentru voi și pentru micuțul vostru. Abia așteptăm să vedem toate lucrurile uimitoare pe care le veți realiza împreună ca o familie. Bucurați-vă de fiecare moment al acestei călătorii incredibile și nu uitați niciodată să râdeți, chiar și în mijlocul haosului.

Felicitări, proaspeți părinți! Sunteți extraordinari!

echipa Creator
Ediție: Cartonată
Nr. pagini: 60
Format: 250 x 200 x 9 mm
An apariție: 2023
Cod: LIB642-630-800-646-8
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!