ggg
Roxana-Sotreanu-RABDAREA-SI-RESPONSABILITATEA-coperta-1007x1024
La joacă cu Delia de-a răbdarea și responsabilitatea

distribuie   

La joacă cu Delia de-a răbdarea și responsabilitatea

distribuie   

„Răbdarea și responsabilitatea" sunt două concepte care se dobândesc greu în perioada copilăriei, dar care te însoțesc apoi zi de zi în viață de adolescent și apoi de adult. Că orice lucru nou, copiii învață cel mai ușor prin joc, prin experimente și exact asta ne propune Roxana în această carte minunată. Asemeni plantutelor, aceste noțiuni au nevoie de grijă, de iubirea unui adult pentru a prinde rădăcini în conștiința fiecărui copil. Bunicii, pricepuți grădinari de inimi și suflete, fac un experiment cu cei 5 nepoței și sădesc cu grijă în mintea acestora semințele răbdării și responsabilității. Experimentul da roade, iar odată cu firele de iarbă de grâu din ghivece, răbdarea și responsabilitatea cresc frumos în conștiința Anei, Deliei, Mariei, lui Horia și lui Bogdan.
Roxana Șotreanu este de profesie psiholog pentru copii, expert certificat în parenting, creator Posh Baby Brands și co-fondator Siguranță Auto Copii România.
„Răbdarea și responsabilitatea” sunt două concepte care se dobândesc greu în perioada copilăriei, dar care te însoțesc apoi zi de zi în viața de adolescent și apoi de adult.
Ca orice lucru nou, copiii învață cel mai ușor prin joc, prin experimente și exact asta ne propune Roxana în această carte minunată. Asemeni plăntuțelor, aceste noțiuni au nevoie de grijă, de iubirea unui adult pentru a prinde rădăcini în conștiința fiecărui copil. Bunicii, pricepuți grădinari de inimi și suflete, fac un experiment cu cei 5 nepoței și sădesc cu grijă în mintea acestora semințele răbdării și responsabilității. Experimentul dă roade, iar odată cu firele de iarbă de grâu din ghivece, răbdarea și responsabilitatea cresc frumos în conștiința Anei, Deliei, Mariei, lui Horia și lui Bogdan.
Vă invit în lumea vrăjită a poveștilor terapeutice ale Roxanei Șotreanu. Sunt convinsă că sub bagheta magică a autoarei, bineînțeles, cu ajutorul simpaticului pitic Nicu, serile petrecute alături de copilașii voștri vor deveni cu adevărat timp de calitate și vor aduce un plus de frumos și armonie în fiecare casă.
Dr. Alice Dona-Mitu
Fondator „Siguranța Auto Copii România”

Ce sunt răbdarea și responsabilitatea? Sunt virtuți pe care credeam că le cunosc, însă le-am redescoperit odată cu maternitatea, alături de Mark, fiul meu. Le-am redescoperit în mine, în sufletul meu de adult prin ochii și mânuțele lui de copil. Acum caut zilnic ocazii și momente în care să i le pot explica și eu, la rândul meu. Astăzi voi folosi această povestioară și am încredere că, de mâine, o va spune și el mai departe. Noi mergem să plantăm grâu, avem două virtuți de exersat.
Spor la citit,
Angelina şi Mark
Angelina Cozma, Creator Biotiful Brands, Biotiful Atelier, Biotiful Kids
www.biotifulbrands.com

O carte cu adevărat educativă și utilă pentru dezvoltarea personală a copiilor.
Fetițelor mele le-a plăcut deopotrivă, deși au vârste diferite.
Ilknur Pintilie
jurnalist
Nr. pagini: 28
Colecție: Little Hero
Vârstă: 5-7 ani
An apariție: 2022
Format: 205 x 205 x 4 mm
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-537-2
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!