ggg
COPERTA-Mai-presus-de-mandrie-638x1024
Mai presus de mândrie

distribuie   

Mai presus de mândrie

distribuie   

După retragerea periculoasă din Cosa Nostra, Stefano Christian Allegri cunoaște, pentru prima oară în viață, frica. În goana pentru supraviețuire, întemnițat de către o fantasmă a trecutului și având multe suflete pe conștiință, încearcă să se apere de vânătoarea care-l amenință. La doar treizeci și unu de ani, organizația mafiotă îi promite, prin nenumărate avertismente, că nu va prinde secolul al XXIlea, el fiind nevoit să combată clanurile notorii prin forțe proprii. Lupta crâncenă se complică atunci când apare o tânără însărcinată care-l acuză că ar fi tatăl, iar deciziile altora le umbresc pe ale sale.
Familiile îl vor mort și vor face orice pentru a aplica metodele clasice ale sadismului, pentru că nimeni nu iese viu din Mafie.
O promisiune nerespectată și trei suflete în pericol...
HÜGEL ROBERTA ARIANA, tânără adolescentă, elevă la Colegiul Național „Vasile Goldiș” din Arad. Încerc să reprezint arta, pasiunile mele fiind scrisul, cititul și limba engleză, respectiv limba italiană. Ador subiectele precum mafia italiană, Imperiul Otoman, Al Doilea Război Mondial. Însă, natura și oamenii îmi sunt la fel de dragi.
„Un roman de debut surprinzător. O definiție clară a suspansului și a acțiunii care nu te lasă să te oprești până nu ai citit și ultima pagină.”
Sandra Coroian

* * *

„Da, tinerii zilelor noastre citesc. Și scriu. Și uneori, chiar dacă sunt cazuri rare, scriu bine! Aveți încredere s-o citiți pe Roberta, scrie cu mâna cuiva care știe ce face!”
Alex Szollo
Nr. pagini: 170
An apariție: 2018
Ediție: Necartonată
Format: 200 x 130 mm
Cod: LIB978-606-8953-07-6
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!