ggg
Marturisiri-albastre-coperta-12-martie2020-BT-643x1024
Mărturisiri albastre
În colecțiaColecția Fly

distribuie   

Mărturisiri albastre
Domeniu Poezie
În colecțiaColecția Fly

distribuie   

Un spirit creator, o privire inconfundabil de albastră, un suflet efervescent, dar mai presus de toate, un om care crede în iubire, așa aș putea să o caracterizez pe Silvana Enache, așa cum o știm cu toții.
În jocul vieții și al iubirii ne punem cu toții măști, dar iată că Silvana, aparent sub masca poeziei, ne dezvăluie un alt univers al iubirii, mult mai complex și mai profund decât cel pe care am fi crezut că îl stăpânim. „Mărturisirile” sale „albastre” sunt, fără îndoială, confesiuni lirice extrem de valoroase pentru că sunt asumate. Astfel, autoarea ne dezvăluie un filon autentic de talent literar, îmbogățit prin înclinația către spiritualitate, într-o conceptualizare firească și poetică a iubirii. Măștile sunt, de fapt, frânturi din sufletul generos al Silvanei pe care ni le dăruiește cu drag nouă, cititorilor, dar mai ales celor care credem în forța incomensurabilă a iubirii.

Dana Anghelescu,
editor
Este o Săgetătoare, născută la sfârșit de noiembrie într-un orășel din Transilvania, situat la poalele Munților Șureanu.
Cu înclinații vădite spre compoziții literare, încă din anii de școală, nu a abandonat niciodată visul de a scrie poezie sau proză. Absolventă de Drept, a descoperit televiziunea încă din anul II de facultate, ceea ce s-a dovedit a fi „viitorul” ei profesional. După anii `90 a fost prima prezentatoare a televiziunii din Alba Iulia, apoi a devenit, pe rând, reporter de știri, realizator de reportaje și emisiuni, continuându-și „misiunea” și în presa scrisă.
Stabilită în orașul de la poalele Tâmpei, a lucrat timp de 12 ani la televiziunea TVS Brașov, în calitate de prezentator de știri, reporter, realizator de emisiuni și redactor-șef.
În tot acest timp s-a bucurat de o colaborare fructuoasă cu Asociația Culturală Libris Brașov, alături de care a susținut proiecte cultural-artistice, interviuri, lansări de carte și albume muzicale, prezentări de spectacole, festivaluri de carte și muzică.
În prezent, este realizatoarea emisiunii de dialoguri multiculturale la Radio România Brașov FM, unde prezintă, seară de seară, valorile literare și cultural-artistice din Brașov și din țară. Cartea de față reprezintă debutul editorial al jurnalistei și cuprinde o selecție de 87 de poezii, având ca temă principală iubirea, în diferitele ei forme de manifestare.
Nr. pagini: 110
An apariție: 2020
Ediție: Necartonată
Format: 200 x 130 mm
Cod: LIB978-606-029-215-9
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Poezie):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!