Memento Vivere!
CategorieNoutăți

distribuie   

O poveste de dragoste, în ritm de sincronicități, mărturie a bucuriei de a trăi și a credinței în puterea lăuntrică a omului. Într-un crescendo la început temperat și apoi din ce în ce mai alert, rutina vieții se împletește cu ineditul în moduri neașteptate, iar personajele principale sunt antrenate în situații care le schimbă pentru totdeauna existența și modul de a privi lumea.
Cea mai mare piedică în calea realizării este uitarea. Uitarea de sine, amnezia celui picat în resemnare și îndoială. Există cu adevărat viață dincolo de traumă? Cum mai poți găsi calea spre casă, când toate bornele interioare au fost deplasate? Mai sunt oare forțe divine care să creadă în oameni și să vegheze îndeaproape corijarea unei linii temporale ce duce la dezastru? Există cu adevărat un tainic experiment uman a cărui menire se întinde pe eoni și totuși își pune speranța în fiecare individ în parte? Acestea sunt principalele întrebări de-a lungul cărora se țese firul roșu al poveștii...
Mai înainte de toate, sunt un spirit liber. Apoi… sunt soție, fiică, soră, prietenă, scriitoare, consilier pentru dezvoltare personală, psihopedagog și facilitator cercuri de feminitate. Practic și lucrez alături de suflete curajoase, ce continuă să răspundă cu un „Da” ferm invitației de a descoperi posibilitățile și miraculosul propriei existențe.
Pasionată încă de mică de spiritualitate și lumea fascinantă a poveștilor, astăzi scriu dintr-o convingere de nestrămutat în puterea tămăduitoare a comunicării și a cuvintelor rostite din sinceritatea inimii.
Am fost binecuvântată cu posibilitatea unui trai liniștit, în tărâmul ascuns al dealurilor submontane din inima Transilvaniei, un locșor atât de generos în frumusețe și oameni faini, spațiul în care am reușit, în sfârșit, să mă reconectez cu naturalețea inspirației și încrederea de a-mi lăsa vocea auzită. Mulțumesc, dragul meu cititor, pentru că exiști și pentru că prin curiozitatea și deciziile tale inspirate, contribui la crearea unei lumi mai conștiente, mai iubitoare și mai bune!
An apariție: 2023
Cod: LIB978-606-029-632-4
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!