ggg
Angie-Kim-Miracle-Creek-640x1024
Miracle Creek
Locul unde se întâmplă miracole
În colecțiaColecția Capucino

distribuie   

Miracle Creek
Locul unde se întâmplă miracole
În colecțiaColecția Capucino

distribuie   

Cât de departe ai merge pentru a-ți proteja familia sau prietenii?
Vei păstra secretele? Vei ignora minciunile?
Miracle Creek este un debut uimitor despre părinți, copii, prieteni și speranța de neclintit într-o viață mai bună, chiar și atunci când toată speranța pare pierdută.
Într-un oraș mic din Virginia, un grup de oameni participă la un centru de tratament experimental, o cameră hiperbarică care poate vindeca o serie de afecțiuni de la infertilitate la autism. Într-o zi, în urma unei explozii devastatoare, mor două persoane și altele sunt rănite, fiind evident că explozia nu a fost un simplu accident.
Intriga se conturează pe măsură ce firul poveștii se mișcă printre personaje care par să păstreze toate secrete și să ascundă trădări, într-un joc emoțional complex și plin de suspans.
Să fi fost vinovată mama nepăsătoare a unui pacient?
Să fi fost vinovați proprietarii, sperând să încaseze o primă de asigurare uriașă cu care să-și trimită fiica la facultate?
Să fi fost vinovat un protestatar care încerca să demonstreze că tratamentul este periculos?
Angie Kim s-a mutat în adolescență din Seul, Coreea de Sud, în suburbiile orașului Baltimore. A studiat la Universitatea Stanford și la Harvard Law School, unde a fost redactor la Harvard Law Review, apoi a profesat ca avocat pledant la Williams & Connolly. Poveștile ei au câștigat Concursul de eseuri Glamour și Premiul Wabash pentru ficțiune și au apărut în numeroase publicații printre care The New York Times, Salon, Ardezie, The Southern Review, Sycamore Review, Asian American Literary Review și PANK. Kim locuiește în Virginia de Nord împreună cu soțul ei și cu cei trei fii. Miracle Creek este romanul ei de debut, aclamat în publicațiile de profil din America.
WINNER OF THE EDGAR AWARD FOR BEST FIRST NOVEL NATIONAL BESTSELLER

Best Book of the Year:
Time, The Washington Post, Today Show, Real Simple, Kirkus, Library Journal, Chicago Public Library, BookPage, CrimeReads, Washington Post Bestseller, Goodreads Choice Award Finalist, Good Morning America
Hot Summer Read, Entertainment Weekly April Jewel, Southern Living Best Spring Book, Elle Reading List Selection, People Best New Book, IndieNext Pick, LibraryReads Selection, Book of the Month Selection
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Universală):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!