ggg
coperta-Pe-Mosia-Bristenei-ROMANA-07mai2019-634x1024
Pe moșia Bristenei

distribuie   

Pe moșia Bristenei

distribuie   

Ceea ce povestește Ioana Popoviciu în această carte este o istorie a femeilor, dar mai ales a iubirii, a durerii și a speranței. O poveste care pare să aibă rădăcini în povestirile din copilărie, dar care este îmbogățită de mărturiile adunate prin studii și cercetări. Sentimentele obișnuite apar pentru întreaga omenire care, în cuvintele Ioanei, iau un caracter unic și foarte personal. Această carte este un exemplu al modului în care o matrice de identitate poate deveni un spațiu de întâlnire.

Madina Fabretto, jurnalist „la Difesa del popolo”, „il mattino di Padova” și Alvise Fabretto, avocat

• • •

Cu toții așteptăm, poate de prea mult timp, cărți și scriitori valoroși. Mă bucur de fiecare dată când un om tânăr îmbrățisează scrisul! Avem nevoie de literatură, de cultură! Bine ai apărut pe birourile noastre, Ioana Popoviciu! Fie ca penița ta să fie inspirată și roditoare!
Mulțumesc!

Daniel Iordachioaie, artist

• • •

Într-o lume trăită din ce în ce mai mult în mediul virtual și destul de automatizat, Ioana Popoviciu ne propune o escapadă din cotidianul cu probleme care ne grabește parcă spre un apus mohorât. În „Pe moșia Bristenei” suntem sustrași prezentului și aduși în dulcele început de secol al XIX-lea, atât de prielnic literaturii române. Proza tradiționalistă cu accente romantice, călătoria Bristenei reprezintă de fapt ascensiunea femeii colective menite să fie subordonată și adusă însă spre un alt orizont. Iubire, interese, piedici și multele încercări trăite de protagonistă vor face cu siguranță deliciul cititorilor.
Lectura plăcută! Cu mult drag,

O altă Bristenă
Ioana Bristena Davies
M-am născut în anul 1984. După terminarea liceului, „Spiru Haret” din Târgoviște, mi-am urmat părinții în Padova, Italia unde am absolvit facultatea de Științe Politice, Relații Internaționale, Drept Uman. Debutul ca scriitor l-am făcut în anul 2018 cu un volum de poezii intitulat „Tristețea care apune”, poezii scrise începând de la vârsta de 10 ani până la maturitate. În schimb, această carte este un text narativ bilingv. Textul original a fost scris în limba italiană și ulterior tradus în limba română.
Nr. pagini: 130
An apariție: 2019
Ediție: Necartonată
Format: 210 x 130 x 11 mm
Traducător: Alina Maria șerban
Cod: LIB978-606-029-066-7
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!