ggg
piatra de hotar - monica tonea
Piatră de hotar
Povestiri și reflexii
CategorieRecomandate

distribuie   

Piatră de hotar
Povestiri și reflexii

distribuie   

O carte, 17 povestiri care te țin captiv în universurile create de autoare cu rafinament și talent narativ. De la drumurile prăfuite ale unui cătun rupt de lume din Brazilia, până la sălile de conferință sofisticate din Dubai; de la malul marii Negre ce adăpostește secrete, până la țărmul unui ocean învolburat de promisiuni nerostite; de la realitate, până la fantezie; de la confortul căminului, până la rumoarea unei intersecții foarte circulate; această colecție de povestiri investighează cu succes natură umană și etalează complexitatea emoțiilor față in față cu răsturnările de situație care îndeamnă personajele la o adâncă reflexie asupra vieții. Nu poți să nu îndrăgești poveștile Monicăi Tonea sau să te identifici pe alocuri cu personajele bine creionate care își urmează destinul dincolo de penița scriitoarei.
Monica Tonea (n. 1977, Constanța) a absolvit facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea de Vest din Timișoara (2002). În 2022, Comunitatea franceză din Belgia (La Communauté française de Belgique) i-a conferit diploma de master cu specializare în presa scrisă.
A publicat Pasagerii (editura Casa de Pariuri Literare, 2021), Piatră de hotar (editura Creator, 2019) și a participat la antologia diaspora ’20 – proză (editura Itaca Publishing House, 2020).
Este redactor la revista Itaca (Dublin) și contribuie cu articole și eseuri la publicațiile culturale Literomania, Revista de povestiri, Planeta Babel, Liternautica și blogurile Adevărul.
Din 2001, trăiește la Bruxelles.
Nr. pagini: 240
An apariție: 2019
Format: 210 x 130 mm
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-006-3
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!