ggg
Ratacind-in-trecut-Aequilibrum-coperta-739x1024
Rătăcind în trecut
Aequilibrium

distribuie   

Rătăcind în trecut
Aequilibrium

distribuie   

Clara
Obișnuiam să cred că viața mea e perfectă, planificată în detaliu. Mă bucuram de un confort material ridicat, aveam respectul oamenilor din jur și o carieră de invidiat. Eram fericită... Sau așa voiam să cred. În realitate, viața mea era cea mai elaborată minciună pe care o construisem cu măiestrie pe parcursul anilor.
Fabricasem cea mai frumoasă iluzie fără să mai țin cont de faptul că în mintea mea se dădea o luptă între traumele trecutului și instinctul de a nu mai lăsa niciodată pe nimeni să mă rănească. Chiar dacă asta însemna să pun o barieră între mine și ceilalți, să nu las pe nimeni să mă cunoască. Mi-a ieșit... până l-am întâlnit pe demonul seducător cu ochi de smarald. Alexander Ramstad trebuia să fie colaboratorul meu în cea mai ambițioasă lucrare a carierei mele, dar, cumva, a reușit să se infiltreze în sufletul meu și să facă parte din cel mai provocator proiect al vieții mele.

Alexander
Obișnuiam să cred că oamenii nu merită compasiunea sau timpul meu. Trăiam pentru adrenalină, pentru succes și pentru câștig, niciodată pentru dragoste. În prezentul meu nu exista loc de erori pentru că totul era gândit la rece, calculat. Îmi antrenasem mintea să nu hoinărească prin abisul trecutului pentru că știam că dacă permit umbrelor să iasă la suprafață nu avea să se termine bine pentru mine. Trăisem atât de multe situații complicate în viața mea, încât nu aș fi crezut că ar mai putea fi ceva care să mă surprindă.
M-am înșelat...
Clara Russo trebuia să fie doar mintea sclipitoare din spatele unei lucrări inovatoare, o simplă colaboratoare... Dar ea s-a dovedit a fi persoana care avea să îmi zguduie lumea din temelii.
Nr. pagini: 440
An apariție: 2021
Format: 210 x 150 x 32 mm
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-469-6
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!