ggg
Laura-Damian-SUPERmani-PE-tRICICLETe-726x1024
Supermani pe triciclete
Istorisiri adevărate despre zmeii de pe Facebook
În colecțiaColecția Satyr

distribuie   

Supermani pe triciclete
Istorisiri adevărate despre zmeii de pe Facebook
În colecțiaColecția Satyr

distribuie   

Cel care închide lista Supermanilor călăreți de triciclete este o persoană cu reputație în rândul artiștilor din România, de aceea, și în creionarea poveștii sale am făcut modificări, din respect pentru familie și pentru cei care i-au cumpărat operele de artă, căci, deși ca om s-a demonstrat o mizerie, ca artist, îl voi considera mereu o excelență.
Fiindcă mesajele noastre însumează mai mult de zece mii, le-am selectat pe cele mai interesante și le-am „șlefuit”, din aceleași motive de privacy, păstrând însă ideile importante și semnificațiile lor, iar pentru că musiu Klaus nu era un oarecare întâlnit pe Facebook, ci unul dintre craii care m-au curtat și care m-au abandonat de câteva ori în ultimii 40 de ani, mărturisesc că m-aș fi așteptat să-l transfigurez mai degrabă într-un personaj romantic, nicidecum în unul satiric. Dar cum celui care ridică sabia, de sabie îi e sortit să piară, într-o primăvară, marele acuarelist făcu pasul mai lung decât îl ținea piciorul, alunecând chiar sub condeiul tăios al victimei sale. Chiar dacă momentele umilitoare și daunele create nu le-au întrecut pe cele ale țicnitului patron de țiglă, la nivel afectiv, a fost zmeul care mi-a zdrobit ultimul grăunte de încredere în oameni.
Născută la Pașcani, în 1969, 14 iunie. Absolventă a Liceului M. Sadoveanu, Pașcani, promoția ‘87. Între 1987-1990 este membru activ al Cenaclului Renaș- terea, coordonat de Casa de Cultură din Pașcani; debut în versuri în revista cenaclului. Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității „A.I. Cuza”, Iași (secția română-spaniolă), promoția ‘94. În perioada 1994-1995 este profesor de literatură română și universală la Grup Școlar Unirea, Pașcani. În 1995-1996 devine corespondent la Evenimentul de Iași (articole semnate cu pseudonimul Th. Deescu). Cofondator al săptămânalului Pașcani Express. Între anii 1996-2006 este bibliotecar documentarist la Liceul M. Sadoveanu. Din 2006 s-a stabilit în Bergamo, Italia, pentru 12 ani, și din decembrie 2018, în Bruxelles, Belgia. Editor Timpul Belgia, 2020, prim editor Timpul Bruxelles, 2021. Debut editorial în 2020, cu romanul Cântecul Păunului Albastru și romanul Paradisul Inimilor.
Nr. pagini: 518
An apariție: 2021
Cod: LIB978-606-029-448-1
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!