ggg
Transparenta administratiei guvernamentale in China
Transparența administrației guvernamentale în China (2009-2016)

distribuie   

Transparența administrației guvernamentale în China (2009-2016)

distribuie   

Pentru a evalua succesele și problemele întâmpinate de China atunci când vine vorba de transmiterea informațiilor și deschiderea afacerilor guvernamentale, o echipa de lucru de la Institutul de Drept, Academia Chineză de Științe Sociale, a evaluat timp de opt ani, începând cu 2009 transparență administrației chineze.

Echipa a folosit principiile de stabilire a indicatorilor de evaluare conform legii și a realizat evaluarea obiectiv, a prezentat situația actuală, a menționat viitoarele îmbunătățiri și a evaluat situația generală, evidențiind în același timp punctele cheie. În fiecare an, a stabilit un sistem de indicatori, având în vedere situația actuală și a evaluat, din punct de vedere cantitativ, transmiterea informațiilor guvernamentale de către diferite departamente atât din cadrul Consiliului de stat, cât și din cadrul administrațiilor publice la nivel regional sau județ ean și administrațiilor publice ale orașelor mari. O analiză a rezultatelor evaluării efectuate în ultimii opt ani arată că statul acordă din ce în ce mai multă importantă activității de comunicare a informațiilor și deschiderii afacerilor guvernamentale și a considerat-o un mijloc important de guvernare socială și de construire a unei guvernări bazate pe supremația legii. Aria de aplicare a transmiterii informațiilor s-a extins în fiecare an, iar procedura de comunicare a fost standardizată treptat.

De fapt, evaluarea anuală a adus în lumina reflectoarelor și unele probleme: încă trebuie consolidată transparență în rândul personalului, criteriile de comunicare trebuie detaliate continuu, iar platforma de transmitere și comunicare trebuie integrată și optimizată. În viitor, China ar trebui să intensifice activitatea de deschidere prin consolidarea publicității, îmbunătățirea legislației, elaborarea standardelor, simplificarea, prin intermediul mijloacelor de informatică, a utilizării platformelor de publicare, și să acorde o importantă egală atât transmiterii rezultatelor, cât și comunicării în avans, astfel încât mecanismele de comunicare să fie îmbunătățite, informațiile guvernamentale explicate și cererile de transmitere a informațiilor guvernamentale să primească răspuns.
Nr. pagini: 296
An apariție: 2021
Ediție: Necartonată
Format: 225 x 155 x 18
Cod: LIB978-606-029-480-1
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Relații Internaționale):
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!