ggg
Unde-i Maria-Vlad Sabados
Unde-i Maria?
CategorieNoutăți

distribuie   

Unde-i Maria?

distribuie   

Teodor Voie, un tânăr timid, dar foarte harnic și inteligent, crescut doar de mamă împreună cu frații săi mai mici, se îndrăgostește de Maria, care provenea din cu totul alt mediu, dintr-o familie bogată, dar cu probleme conjugale cauzate de alcoolismul tatălui său, Virgil Boc.
Ambii au crescut și au locuit în orașul Cehu Silvaniei, județul Sălaj, dar nu s-au cunoscut din cauza diferenței de statut. Cu toate că Maria avea o situație materială bună, era o fată simplă.
La aniversarea a șase luni de relație, Maria a închiriat o cabană în Maramureș, în pădurea pe care localnicii o numeau Măgura. În prima noapte, în urma unor divergențe cu Teo, dispare fără urmă. Furios, băiatul s-a îmbătat și nu și-a mai amintit nimic din acea seară, fapt ce l-a încurcat când a trebuit să se apere în fața acuzațiilor lui Virgil, cum că i-ar fi răpit el fata și chiar ar fi omorât-o, acuzații care l-au trimis după gratii.
În timpul cercetărilor, Teo este încurcat foarte mult de către un polițist, marioneta lui Virgil, acesta din urmă având influență asupra viceprimarului orașului, dar, totodată, primește sprijin neașteptat de la Luciana, o tânără polițistă, ulterior, aflând că îi este rudă apropiată.
Cu scopul de a afla Unde-i Maria?, Teo săvârșește alte infracțiuni, pentru care va fi acuzat, dar tatăl său, pe care nu l-a cunoscut până atunci, a sprijinit financiar repararea prejudiciilor.
În final, când Teo nu mai are nicio speranță, lucrurile iau o turnură interesantă, iar toate indiciile pe care le-a aflat până atunci se pun cap la cap, ieșind la iveală adevărul.
An apariție: 2023
Ediție: Necartonată
Format: 205 x 130 x 17 mm
Nr. pagini: 238
Cod: LIB978-606-029-662-1
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!