ggg
Diana-Nastase-Zbor-fara-aripi-coperta-final-638x1024
Zbor fără aripi

distribuie   

Zbor fără aripi

distribuie   

O carte autentică, plină de sinceritate, în care autoarea abordează într-un mod captivant diferite etape şi momente ale vieţii – de la copilăria comunistă, care păstrează însă inocenţa specifică şi întrebările esenţiale despre viaţă, divinitate, dezvăluind scene tulburătoare din educaţia comunistă şi post-revoluţie cu toate sincopele ei: bullying ignorat, profesori înghiţiţi sufleteşte de sistem până la conştientizarea eliberatoare de mai târziu. Partea a doua dezvăluie o lume nouă, post-decembristă, în care au început să îşi facă loc corporaţiile, lume care încă învaţă libertatea şi exerciţiul democraţiei. Diferenţele culturale sunt descrise pragmatic, dar cu mult farmec şi umor subtil, surprizând umanitatea în esenţa ei. Scenele realiste desprinse din viaţă sunt intercalate de metafore despre natură, care nu prevestesc un happy-end, dar promit cititorului o lume mai bună…

O carte care captivează şi invită la reflecţie.
Îşi găseşte timp să împărtăşească cu cei din jur din experienţa ei profesională şi personală, la conferinţe şi seminarii şi prin colaborări jurnalistice şi articole de specialiate. A publicat în 2020 ,,Fier şi catifea în umbră” – o carte despre viaţă, trăiri şi memorii, care abordează pe un ton atrăgător şi inteligent, subiecte precum anxietatea, critica, pasiunile sau perfecţionismul până la călătorii exotice şi introspective sau probleme actuale ale societăţii.
Măiestria de a pune cuvintele în fraze şi frazele în povestiri seducătoare face din această carte o capodoperă care trebuie neapărat să fie citită cel puţin de orice tânăr care încă e la faza speranţelor, cât şi de generaţia noastră, trecută deja prin unele din experienţe.

Adrian Petru Stepan, scriitor
Nr. pagini: 148
Ediție: Necartonată
Format: 200 x 130 x 10 mm
An apariție: 2022
Cod: LIB978-606-029-572-3
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!