ggg
coperta-ziua-iluziei-BT-07Martie2018-680x1024
Ziua iluziei

distribuie   

Ziua iluziei

distribuie   

Ce s-ar mai putea spune? Că la un moment dat am descoperit că Bazi nu mai era Bazi, că Geturia, atinsă de timp a devenit un ceva pe care nu-l mai recunoşteam, că Pili n-a mai fost Pili şi că mama cea bleagă s-a transformat din ce în ce mai mult, până nici măcar eu n-am mai putut s-o înţeleg. Că şi acum încerc să-i pricep şi nu pot?
Când anii trec aşa cum îmi trec mie, vezi că timpul începe să se plimbe prin viaţa ta ca şi cum ar fi la el acasă, iar tu nu mai ştii încotro s-o iei, pentru că într-o lume a iluziei, înainte sau înapoi, e tot aia.
În dimineaţa asta am mişcat puţin degetele de la mâini. Câteva ore mai târziu, picioarele au început să-mi fie străbătute de dureri îngrozitoare care, din când în când, mă făceau să urlu, generând o bucurie pe care, cu toată suferinţa, aş vrea s-o simt toată viaţa mea. Nimic nu-i mai frumos decât să te doară nişte picioare care nu mai ştiai că sunt ale tale, sau că mai există. La masa destinului se hotărâse deja, hematomul avea să se resoarbă ca şi cum nici n-ar fi fost.
Dacă visurile devin realitate? Nu-mi păsa! Mie soarta îmi arătase ce am de făcut mai departe. Iar dacă mâinile n-or să-mi ajungă, o să mă ţin cu dinţii şi tot o să merg la înmormântarea lui unchiu' Costi, care acum se simte încă bine şi dă iama prin gagici, aşa să ştiţi!
Autorul este născut în Ploieşti, n. 01.04.1961 – d. 23.12.2016 Absolvă Liceul I.L. Caragiale în 1979 şi timp de trei ani a urmat Facultatea de Metalurgie din Bucureşti, după care renunţă din cauze personale. În anii următori practică diverse meserii lucrative, precum instalator, zugrav, zidar, ospătar, decorator, este driver la hipodromul din Ploieşti şi, imediat după Revoluţie, devine student la Facultatea de Filologie-Jurnalistică a Universităţii Hyperion. Are un master în mass-media şi comunicare, la aceeaşi universitate.
Nr. pagini: 256
An apariție: 2018
Ediție: Necartonată
Format: 210×150 mm
Cod: LIB978-606-8953-19-9
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!