Cartea mare a poveștilor Zurli
CategorieRecomandate

distribuie   

Cartea mare a poveștilor Zurli

distribuie   

Zurli s-a născut din dragostea Mirelei Retegan pentru fiica ei Maya, când aceasta avea 5 ani, iar poveștile existau în toate aspectele vieții lor.
Poveștile Zurli au prins viață odată cu Gașca Zurli, fiecare spectacol având la bază o morală care decurge dintr-o poveste.
Maya, copilul care a inspirat crearea Lumii Zurli, a contribuit împreună cu mama ei la scrierea acestor povești. Echipa mamă-fiică a continuat și după ce mama nu a mai petrecut serile citind povești fetiței ei.
Astăzi, Mirela Retegan reușește să ofere oamenilor mari instrumentele prin care transformă relațiile dintre părinții și copiii din România. O găsiți la radio, în rafturile din librării, în conferințe sau proiecte sociale. Maya Sorian, după câțiva ani petrecuți în școlile din Londra și Barcelona, s-a întors acasă și merge pe urmele mamei ei. Cartea mare a Poveștilor Zurli adună 10 povești pline de culoare, care au fost desenate cu sufletul de mamă al Cristinei Diana Enache și editate cu bucuria de tată a lui Adrian Drăgan.
An apariție: 2023
Ediție: Cartonată
Format: 255 x 185 mm
Nr. pagini: 328
Vârstă: 3-5 ani, 7-10 ani, 5-7 ani Cod: LIB978-606-029-720-8
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!