Termeni și condiții

Compania care administrează site-ul www.edituracreator.ro este S.C. CREATOR, cu sediul social în str. Mureşenilor nr. 14, Braşov, cod 500030, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J8/1913/2016 şi având codul fiscal RO 36528776.

 

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITIŢI ŞI SĂ ACCEPTAŢI TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS. UTILIZAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI DE ACORD CU TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS.

CREATOR îşi rezervă dreptul de a schimba şi de a actualiza în orice moment conţinutul website-ului, precum şi condiţiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă.

 

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conţinut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software şi alte elemente similare), este proprietatea CREATOR şi, după caz, a altor persoane. Folosirea conţinutului fără acordul Creator sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

 

MĂRCI ÎNREGISTRATE

Denumirea Editura Creator, precum și alte denumiri sub orice formă ar apărea în site, logo-urile şi simbolurile asociate lor, precum şi combinaţiile acestora cu orice cuvânt sau simbol grafic, folosite în site, sunt mărci înregistrate ale S.C. CREATOR. Ele pot fi utilizate numai cu acordul CREATOR şi numai în legătură cu produsele sau serviciile Infoideea. Utilizarea altor mărci înregistrate afişate în site este permisă numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

 

LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII

CREATOR şi furnizorii/partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Deşi face toate eforturile în acest sens, Creator nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi altor produse prezentate în site).

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii Internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacţii sau achiziţii prin acest site.

MODIFICĂRI

CREATOR îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate pe această pagina şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

 

newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!