ggg
Nicole-Dutu-Cum-l-am-invins-pe-Dracula-712x1024
Cum l-am învins pe Dracula

distribuie   

Cum l-am învins pe Dracula

distribuie   

Carismaticul ofițer de poliție Mihail Verbitchi pleacă într-o misiune într-un oraș din Transilvania pentru a investiga dispariția trupului înhumat al tinerei Magdalena Boicescu, soția unui reputat profesor. Acuzațiile planează asupra profesorului bănuit că și-ar fi omorât soția din gelozie, dar cercul suspecților se mărește pe măsură ce căpitanul Verbitchi își desfășoară anchetă. Ceea ce ajunge să descopere îi zguduie din temelii întregul sistem de valori. Bine ascuns în spatele unei false identități, adevăratul vinovat este roș de o dragoste care a traversat veacurile. Oare Mihail Verbitchi va face față provocării?

O intrigă polițistă cu elemente de supranatural în ramă unui român istoric, cartea reunește cinci povești de dragoste, urmărind obsesia controversatului, dar seducatorului personaj Dracula pentru femeia iubita, obsesie care înfruntă spațiul și veacurile.
Nicole Duțu s-a născut și a copilărit la Brăila. După licență în actorie, atrasă de literatură, a început să scrie teatru. A debutat cu o piesă pusă în scenă de Radu Afrim, a urmat apoi o nominalizare la Premiile UNITER, iar pasiunea pentru scris a făcut-o să urmeze studii de Literatură universală și comparată la Universitatea București. A absolvit masterul de Scriere creativă la City University Londra, unde a avut șansă de a studia cu autori recunoscuți, apreciați prin importante premii literare. A lucrat că reporter și prezentatoare de știri și a interpretat o serie de roluri în film și televiziune. Cum l-am învins pe Dracula este romanul sau de debut.
Nr. pagini: 457
Ediție: Necartonată
An apariție: 2017
Format: 200 x 130 mm
Cod: LIB978-606-8814-25-4
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!