ggg
el-si-ea-708x1024
El și ea, adică noi
În colecțiaColecția Butterfly

distribuie   

El și ea, adică noi
În colecțiaColecția Butterfly

distribuie   

Povestea asta începe așa, ca orice poveste: un El întâlnește o Ea. Și încet, încet totul se schimbă: din admirație în atracție, din atracție în iubire și, ce credeți, din iubire în pasiune. Și schimbarea continuă până când El și Ea devin Noi.
Este o poveste de viață, simplă, romantică, fulgerătoare, presărată cu erotism, intrigi și conflicte, așa cum se întâmplă în realitate.
Tot ce contează până la urmă este doar lupta. Aceasta ne ține vii. Lupta pentru un vis, lupta pentru iubire, lupta pentru viață.
Personajele sunt oameni la fel ca noi care trăiesc sentimente intense și speră la o iubire, nu perfectă, nu ideală, ci la o iubire frumoasă, simplă, definitorie.
Până la urmă viața nu înseamnă perfecțiune. Nu.
E tocmai imperfecțiune.
Până la urmă viața nu este rațiune. Nu. E tocmai afecțiune.
Greșim de multe ori în alegerea reperelor și ne ghidăm mai mult după exemplele din jur, uitând astfel de viața noastră care este unică în toate sensurile ei. Și uităm să trăim. Sau trăim cu teamă. Teamă de păcat, teamă de gura lumii, teamă de eșec, teamă de decepție... Uneori nu reușim să iubim tocmai pentru că privim mai mult în jurul nostru și mai puțin în noi înșine. Personajele mele se eliberează de prejudecăți și reușesc să învingă. Reușesc să treacă peste toate barierele impuse de societate, să se lase în voia destinului, să accepte provocarea, să iubească. Iubirea chiar învinge mereu, condiția e să o lăsăm.
Sunt profesor. Iubesc cărțile și copiii. Poate invers, în altă ordine. Îmi fac meseria cu dragoste, seriozitate și dăruire. Cel mai frumos timp din viața mea îl petrec la școală alături de copii. În rest citesc și învăț. Consider că e necesar să fii bun în ceea ce faci și că nimic nu se face fară învățătură. Orice om este valoros în locul în care se află, atâta timp cât pune suflet. Viața ne oferă multe oportunități pentru care merită să fim pregătiți. Sunt doar un om.
Nr. pagini: 514
An apariție: 2019
Format: 210 x 150 x 38 mm
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-023-0
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Romane de dragoste, Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!