Emoțiile bufniței: Iubirea
O poveste terapeutică

distribuie   

Emoțiile bufniței: Iubirea
O poveste terapeutică

distribuie   

Poveștile sunt un punct de plecare bun pentru discuțiile cu copiii despre emoții, trăiri și sentimente. Iată o poveste, o carte minunată care ne ajută să ne punem în „papucii” celuilalt și să vorbim cu aceștia despre empatie și despre emoții. Și de ce nu, să descoperim împreună universul acesta vast.
Psiholog Vajda Edith

Povestea micuței bufnițe Yoyo este un îndrumar potrivit pentru toate vârstele, atât pentru părinți, cât și pentru bunici. Exemplele personale pozitive ale părinților și bunicilor pot modela caracterul viitorului adult, iar blândețea, conexiunea la și spre înțelegerea nevoilor copilului sunt necesare pentru o dezvoltare armonioasă. Micuța bufniță Yoyo întruchipează frumusețea și inocența copilăriei și poate fi un camarad de nădejde fiecărui copil.
Diana Nita - părinte

O carte în care emoțiile sunt ușor de înțeles, integrat și asociat de către copii atât din povestire, cât și din ilustrații. Un instrument valoros pentru cabinetele de specialitate, mediul educațional și, nu în ultimul rând, pentru a petrece timp de calitate alături de cei mici.
Psiholog Ximena Bejan

O resursă psihoeducațională importantă, utilă atât pentru specialiști, cât și pentru părinți, care vine să susțină dezvoltarea emoțională armonioasă a copiilor, oferind suport și ghidare spre accesarea puterii interioare și cultivarea stimei de sine a celor mici.
Psiholog Antonia Domokoș

O poveste deosebită care prezintă bine actualitatea emoțională, cu un conținut care sprijină înțelegerea emoțiilor. Atitudinea și personalitatea personajului principal sunt interesante. Dincolo de toate, este un instrument valoros în dezvoltarea emoțională a copiilor.
Manuela Șova,
psiholog_hipnoterapeut_logoped
Ediție: Necartonată
Format: 205 x 170 x 4 mm
An apariție: 2023
Cod: LIB978-606-029-666-9
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!