ggg
Nina-Ganj-Nor-pe-pamant-coperta-655x1024
Nor pe pământ

distribuie   

Nor pe pământ

distribuie   

Emma relatează maturizarea lentă a sentimentelor sale, precum şi întâmplările care i-au marcat viaţa. Trezită dintr-o comă profundă şi după dezamăgirea din partea celui care i-a fost iubit, soarta i-a demonstrat că are scrisă pentru ea o poveste din care ar fi învăţat multe şi totodată i-a arătat că la cele mai importante lecţii a fost absentă. După ce a încercat să îşi găsească un refugiu, o altă suferinţă amoroasă i-a zguduit liniştea, făcând-o astfel să opteze pentru o călătorie afectivă, în care să se regăsească, însă, încă o dată karma a făcut astfel încât să fie prinsă într-un mare impas, care nu doar i-a sfâşiat sufletul, dar i-a marcat calitatea vieţii.
Este o carte a sincerităţii, o continuă mărturisire a faptelor ce transformă o omidă într-un fluture frumos care atinge norii şi îi colorează cu toate culorile sale frumoase, asumându-şi astfel destinul fără ezitare. Prin personajul principal, totodată înţelegem cât de nepregătiţi suntem în faţa destinului.
În momentul în care deschizi această carte poate ai aşteptări mari sau poate crezi că va fi încă o carte care te va plictisi, dar ştii care este sfatul meu? Citeşte-o până la capăt şi condamn-o apoi; vezi dacă merită să fie uitată sau dacă merită să o recomanzi în continuare. Nu vreau să mă vezi ca pe o scriitoare, nu sunt un nume cunoscut şi (poate) nu am nimic interesant de povestit, dar totuşi vreau să îţi mulţumesc pentru că m-ai ales să îţi ţin companie şi pentru simplul fapt că ai ales ca această carte să aibă un loc în biblioteca ta!
Nr. pagini: 272
An apariție: 2019
Format: 210 x 130 x 20 mm
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-103-9
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română, Romane de dragoste):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!