ggg
Mihaela-Simina-Flori-de-portocal-Regina-Maria-850x1024
Regina Maria. Flori de portocal

distribuie   

Regina Maria. Flori de portocal

distribuie   

Paginile care urmează reprezintă o selecție atent realizată a unora dintre cele mai expresive, uneori surprinzătoare, adesea relevante și revelatorii, dar întotdeauna pline de înțeles, vorbe ale Reginei Maria a României. Firește, fără urmă de pretenție a exhaustivitatii.
Este cunoscut faptul că Regina Maria a fost și o scriitoare desăvârșită, martore fiind sutele de pagini care au rămas în urmă Majestății Sale. Pe lângă stilul remarcabil, Regina a presărat în multe dintre scrierile sale și bucăți din experiență să vastă de viață, rezultând astfel texte, fraze, propoziții cu o volabilitate fără margini în timp și în spațiu. Exact că cele pe care le veți citi în acest album. Și pe care, trag nădejde, vi le veți aminti și odată ce cartea va fi închisă, la nevoie sau, pur și simplu, de și cu plăcere.
Astfel întră în discuție scopul, dar în același timp și noutatea acestui volum, care aduce în față cititorului câteva dintre cele mai sugestive mesaje ale Reginei, scrise de-a lungul vieții, organizate intr-o manieră originală. Deși aparțîn unei alte epoci - și, cel puțin pe alocuri, este recomandat să ținem cont și de acest lucru - pasajele semnate de Regina Maria din acest album își păstrează, cred, în foarte mare măsură, actualitatea și relevanță.
Nr. pagini: 118
An apariție: 2018
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-8814-99-5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!