Capitolul 79
Cartea vieții
CategorieRecomandate

distribuie   

Capitolul 79
Cartea vieții

distribuie   

„Mulți sau puțini sunt aceia care reușesc în viață. Însă, pentru „Aceia” întotdeauna există un început care să-i repoziționeze pe Calea Destinului”.
(- Romeo Popescu)


Iată, pentru mine, un prim capitol din Cartea Vieții – Capitolul 79. Aici povestesc descoperirea mea trecută prin aproape fiecare experiență a vieții mele de până acum.
Numerologia pe care am învățat-o, am aplicat-o și am reinventat-o acolo unde situațiile vieții îmi cereau să fac asta. Am avut nevoie să înțeleg în cel mai pragmatic mod, matematic pentru creierul meu rațional, că viața are fețe nevăzute ( acea „Lumea Nevăzută” în Numerologie) care de fiecare dată ne influențează „Lumea Văzută” și, bineînțeles, Universul propriu.
Aceasă carte explică Numerologia într-un mod concret arătat în sensul vieții. Prin această știință se poate vedea care este destinul unui om sau drumul către acesta, însă, pentru a-l împlini, este important să facă ceva în acest sens, totuși.
Aplică în viața ta noțiunile oferite, în ceea ce numești Evoluție, în identitatea ta de bărbat sau femeie, în relațiile tale și, mai ales, în acea relație pe care ți-o dorești a fi perfectă (în sensul tău, bineînțeles)! Altfel, dacă doar acumulezi informația și nu faci nimic cu ea, o poți pierde în cel mult 72 de ore (demonstrat numerologic). Ar fi doar o teorie peste o altă teorie și nimic mai mult.
Trăiește frumos, învață să fii tu (să fii ceea ce Numerologia numește Vibrație Interioară) și nu alerga după fericire! Creeaz-o! Fericirea, la nivel de spirit, este o stare pe care alegem să o experimentăm și să o împărtășim cu ceilalți (vezi capitolul despre „Formula Fericirii” din carte).
„Capitolul 79” prezintă o cunoaștere a vieții mele de care mă folosesc mereu și pe care mă bucur să o las scrisă în speranța că-ți va fi utilă și ție, cititorule.
An apariție: 2023
Ediție: Necartonată
Format: 220 x 140 x 22
Nr. pagini: 332
Cod: LIB978-606-029-688-1
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!