ggg
Cele 7 legi ale leadershipului si viitorul sau
Cele 7 legi ale leadershipului și viitorul său
CategorieNoutăți
În colecțiaColecția Up

distribuie   

Cele 7 legi ale leadershipului și viitorul său
În colecțiaColecția Up

distribuie   

Ce lideri ar putea să scoată ce e mai bun din noi, românii?
Rezultat al istoriei și geografiei noastre, individualismul egocentric cu tendințe anarhice și lipsa de perseverență fac parte din tarele noastre ca națiune, așa cum compasiunea, anduranța, gregarismul și mobilizarea sunt calitățile pe care trebuie să le luăm în calcul atunci când vrem să facem o anumită schimbare.
Românii cred în lideri, dar nu în orice lideri. Cu siguranță nu în liderii de acum, formați în școala secolului al XX-lea și nici în liderii pregătiți pe șablonul marketingului comportamentalist al secolului al XXI-lea. Românii cred în lideri cu experiență; cred în navigatori care știu drumul, pericolele și care le înțeleg fricile, nu în cârmaci singuratici care se cred stăpâni peste o corabie pe care se întâmplă să fie și oameni.
Dacă te-a pus cineva șef peste ei fără să meriți, românii te vor respecta numai pentru că poți, la o adică, să le tai salariul. Dacă nu știi să conduci, îți vor lăsa numai impresia că îi conduci, iar ei vor face ce știu mai bine: să supraviețuiască.
Folosind experiența a 30 de ani în armată, din care 20 de ani de carieră ca ofițer, comandant sau lider al unor echipe din armata României și din comandamente NATO, Patrick a inițiat în 2014 mișcarea „Invictus România”, o asociație non-guvernamentală a unor voluntari civili și militari prin care sprijină camarazii săi răniți în Afganistan, Irak sau în alte operațiuni militare.
Prin această primă carte, el ne comunică felul său de a înțelege leadershipul și modul în care acesta a schimbat și poate schimba încă destinul oamenilor, echipelor, organizațiilor sau națiunilor.
Nr. pagini: 248
Ediție: Necartonată
Format: 220 x 140 x 15
An apariție: 2022
Cod: LIB978-606-029-602-7
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!