ggg
Prentice-Mulford-De-vorba-cu-mine-insumi-1-665x1024
De vorbă cu mine însumi
Puterea interioară și cum să o folosim
CategorieRecomandate
În colecțiaColecția Up

distribuie   

De vorbă cu mine însumi
Puterea interioară și cum să o folosim
În colecțiaColecția Up

distribuie   

Gândurile atrag gânduri de același fel. Păstrează fixat în minte, să zicem, gândul de putere și sănătate și vei atrage spre ține tot mai multe gânduri de sănătate și putere. Gândește-te la ideea de forță, de mers înainte și vei atrage spre ține acele elemente care îți dau forță, care te ajută să mergi înainte.
Dorește-ți cu perseverență un cap limpede și vei avea un cap limpede. Când vine momentul tău și îți poți oferi patru-cinci ore de relaxare pe zi, nu-ți asumă niciun efort în plus de dragul acelor câțiva bani în plus pe care ai putea câștigi astfel. Această ocazie poate fi primul tău pas într-o viață nouă. Acordați relaxarea. Nu te teme să te distrezi. Mintea ta va zămisli atunci planuri pentru reușitele viitoare; și când îți vor veni în minte asemenea planuri, vei fi inspirat să le aduci la îndeplinire cu trupul tău.
Atacă în minte lucrul de care te temi. Începe prin a te vedea în minte că pe un om curajos. Începe să te vezi în ceea ce numești tu imaginație, sfidând tot ceea ce îți produce teamă, indiferent că este bărbat sau femeie, datorie sau perspectiva înspăimântătoare. Ceea ce îți imaginezi astfel în minte este o realitate. O asemenea gândire îți va da putere. Cere mai mult curaj pentru ține. Cere-l. Roagă-te pentru el și calitatea curajului va veni spre ține tot mai mult și mai mult, și ceea ce vine astfel nu se pierde niciodată.
Nr. pagini: 157
An apariție: 2017
Ediție: Necartonată
Format: 200 x 130 mm
Cod: LIB978-606-8814-36-0
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!