ggg
Elena-Eremencu-Iarta-ma-ca-te-am-iubit-652x1024
Iartă-mă că te-am iubit

distribuie   

Iartă-mă că te-am iubit

distribuie   

Ce mult ne doare să iubim, câteodată...
Ce mult ne doare să vedem cum rupem fără milă bucăți din propriul suflet și le oferim, gratis, unor oameni care le pun la primul coș de gunoi.
„Iartă-mă că te-am iubit” este un roman ce surprinde suferințele ascunse ale iubirii, un roman ce descrie în profunzime cât de greu este să ne luptăm cu demonii iubirii, care pun stăpânire pe noi fără a ne da șansa de a alege.
Un roman atipic, care pictează pe pânza durerii suferințe și momente grele din viața oricărui om ce a trecut prin luptă cu iubirea neîmpărtășită.
Iubirea nu e un sentiment, ci un drog. Un delir! E nebunie totală. E sclavie. Am auzit de cancerul ce afectează orice organ, mai puţin inima. Și ajunsesem să cred că nu există cancerul inimii. Dar el există și se numeşte iubire neîmpărtăşită. Până să ajungi să iubeşti, trăieşti pentru a crea amintiri. După ce te-ai îndrăgostit și ai pierdut, amintirile îţi sunt vitale pentru a trăi. Iubirea pierdută e singură peste care timpul nu îşi poate lăsa amprenta. Ea rămâne vie chiar și după ce mori. Căci iubirea este sora cancerului. Trăieşti cu ea de când te naşti, fără să te deranjeze, dar odată activată, nu o mai poţi stăpâni. Nicicum!
Născută în România, stabilită în Marea Britanie de 5 ani, Ela E.H. a reușit să atingă inimile cititorilor prin romanele sale „Iartă-mă că te-am iubit” și „Permite-mi să te mai iubesc puțin”, parte din seria pe care a numit-o „Cum să mă vindec de tine”.
Ați simțit vreodată, uitându-vă la un lucru, că e bine făcut de o persoană care parcă și-a pus o parte din suflet acolo? Aceeași senzație am avut-o încă de la primele pagini din “Iartă-mă că te-am iubit”. De la copertă la materialul filelor, organizarea cuvintelor în pagini și sensurile din spatele frazelor, toate au o amprentă a unui creator care s-a lăsat pradă creației și a pus pe hârtie esența momentelor de maximă inspirație.
A fost plăcut să ating pagină după pagină, cu impresia că citesc din file de mătase. Atât de plăcut e materialul pe care povestea a luat viață.
Sensibilitatea sentimentelor surprinse în titlu promite o poveste profundă, pe care cuprinsul o redă despicată în felii cu diferite arome.
booknation.ro
Nr. pagini: 258
An apariție: 2020
Ediție: Necartonată
Format: 205 x 130 x 19 mm
Cod: LIB978-606-029-182-4
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!