ggg
Elena-Eremencu-Permite-mi-sa-te-mai-iubesc-putin-coperta-final-644x1024
Permite-mi să te mai iubesc puțin

distribuie   

Permite-mi să te mai iubesc puțin

distribuie   

Dacă viaţa te-a rănit, iar timpul pare a fi incapabil să îți vindece suferința, această carte îți poate oferi răspunsul la întrebarea:
Când si, mai ales, cum ma voi vindeca?
O poveste despre dragoste, abandon, frică, dar şi vindecare, ce are în centrul său femeia rănită, în ipostaza de iubită, soţie şi mamă, precum şi durerile provocate de viaţa într-o țară străină. Permite-mi să te mai iubesc puţin este un roman menit celor care au suferit din iubire, precum şi celor ce se tem de implicaţiile ei.
Născută în România, stabilită în Marea Britanie de 5 ani, Ela E.H. a reușit să atingă inimile cititorilor prin romanele sale „Iartă-mă că te-am iubit” și „Permite-mi să te mai iubesc puțin”, parte din seria pe care a numit-o „Cum să mă vindec de tine”. Pornind de la clișeul iubirii dintre un șef și subalterna sa, autoarea a surprins cititorul când, pe parcursul romanului, lucrurile păreau a se îndrepta către suferință și nicidecum către finalul fericit, așa cum era obișnuit.
,,Permite-mi să te mai iubesc puțin” este continuarea poveștii începută în ,,Iartă-mă că te-am iubit”. Fără îndoială, povestea aceasta poate fi citită din două perspective: fie alegi să o citești ca pe un romance, fie vezi partea uneori subtilă, alteori atât de evidentă a laturii psihologice. Indiferent de unghiul ales, povestea este una despre care îți vei aminti, cu siguranţă, așa cum îți amintești de cărțile care pătrund în suflet și rămân acolo vreme îndelungată.
Dacă în primul volum, am văzut drama femeii rănite de propriile aşteptări mai mult decât de respingerea din partea persoanei iubite, în acest volum, viața se reclădește, capătă noi sensuri și valori, însă fundamentul noii construcții nu devine solid până când rănile trecutului nu devin doar amintiri care nu stârnesc durere. Mesajul acestei cărți este – fără îndoială – acela că nu trebuie să negăm trecutul, nici să blocăm persoanele care au făcut parte din el, ci să facem pace cu fiecare om care şi-a intersectat existenţa cu a noastră în această şcoală extraordinară, numită viață.
literaturapetocuri.ro
Nr. pagini: 254
Format: 205 x 130 mm
Ediție: Necartonată
An apariție: 2020
Cod: LIB978-606-029-339-2
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!