ggg
coperta-Proscrisi-Bogdan-Ispas-714x1024
Proscriși
Seria Fiicele Lunii

distribuie   

Proscriși
Seria Fiicele Lunii

distribuie   

Zmeii s-au întors și sunt hotărâți să distrugă bariera ce îi ține departe de Lumea Nouă. Nu au armele necesare pentru asta, însă au un plan și sunt dispuși să facă orice pentru a-l duce la îndeplinire. Ielele nu mai răspund la chemare, iar autoritatea Ilenei este pusă la îndoială. Eva a pierdut conexiunea cu lumea din care făcea parte și, de când a ieșit din pădure, trăiește experiențe senzoriale care par a fi ale altcuiva. Ana a reușit să îl scoată pe Andrei din castelul ielelor, dar rolul ei nu este nici pe departe a fi finalizat. Și se pare că zmeii sunt întotdeauna cu un pas înainte.
În toată această furtună, Eduard își trăiește viața anostă. Ore nesfârșite petrecute la birou, fără prieteni și blocat emoțional. Nu se gândește niciodată că ar fi demn de băgat în seamă. Însă ce se întâmplă dacă, din senin, cineva îi dorește răul? De ce aude voci pe care nu le poate înțelege?
Își pierde mințile sau este vorba de altceva?
Cine a fost dincolo de barieră tot timpul? Vor reuși Purtătorii să învingă ceea ce nu au putut învinge alții înaintea lor? Vor reuși să înțeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat în Familia Regală? Vor alege calea corectă sau întunericul va părea mai atrăgător?
Bogdan Ispas, născut la data de 26 mai 1988, este absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, cu specializarea Merceologie și Managementul Calității.
În anul 2012 finalizează și Masteratul în cadrul aceleiași facultăți, cu specializarea Administrarea și Finanțarea Proiectelor de Dezvoltare.
La vârsta de paisprezece ani citește primul roman fantasy, roman care îi deschide apetitul pentru literatura de gen. În timp, descoperă că există și alte genuri literare care răspund cu succes nevoii sale de cititor. Printre autorii preferați se numără Dan Brown, Jeffery Deaver, J.K.Rowling.
Romanul de debut „Atingerea”, care este și primul volum al seriei „Fiicele Lunii”, a fost publicat în anul 2015 în cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus.
Nr. pagini: 534
An apariție: 2019
Ediție: Necartonată
Format: 210 x 150 x 42 mm
Cod: LIB978-606-029-071-1
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română, Ficțiune):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!