ggg
REGINA-DE-CLESTAR-coperta-Bogdan-Ispas-712x1024
Regina de cleștar
Seria Fiicele Lunii

distribuie   

Regina de cleștar
Seria Fiicele Lunii

distribuie   

Lumea Evei este dată peste cap când, după moartea bunicii sale, moștenește cel mai mare secret al acesteia: o casetă misterioasă ascunsă în podul casei despre care află că nu trebuie deschisă niciodată. Însă ea nu este dispusă să accepte explicații cu jumătăți de măsură în contextul în care se confruntă cu propriile probleme. Simplu pion pe tabla de șah a destinului, Eva este aruncată în lumea ielelor tocmai acum, când Ilena, stăpâna lor a fost trezită. Aceasta pare să aibă un plan de răzbunare bine stabilit însă ce se întâmplă atunci când la porțile castelului bat personaje din trecutul îndepărtat al acesteia în ale căror intenții pare că nu are încredere?
În același timp, Ana a primit o a doua șansă. Pe măsură ce se redescoperă, ea trebuie să găsească o soluție pentru a readuce liniște în familia Stoian, după dispariția lui Andrei. Cu ajutorul celor pe care îi transformă în prieteni, ea devine mai puternică. Însă este de ajuns? Lumea ascunsă de cunoștința oamenilor începe să își recapete forța și să iasă din nou la suprafață, dezvăluind creaturi și conflicte descrise doar în cele mai vechi povești. Ce a condus la separarea celor două lumi? Când vor fi dezvăluite secretele îngropate în trecutul Ilenei? Este Eva capabilă să împiedice deschiderea Casetei? Este oare Ana pregătită să facă față ielelor astfel încât să îl scoată pe Andrei teafăr din castel? Vor putea ele să facă alegerile corecte când știu că acestea vor atrage consecințe neplăcute?
Alianțe puternice, secrete învechite, prieteni pierduți, abilități câștigate. Care este, până la urmă, tabăra ce prezintă siguranță când pare că ambele merg pe același drum?
Bogdan Ispas, născut la data de 26 mai 1988, este absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, cu specializarea Merceologie și Managementul Calității. În anul 2012 finalizează și Masteratul în cadrul aceleiași facultăți, cu specializarea Administrarea și Finanțarea Proiectelor de Dezvoltare.
La vârsta de paisprezece ani citește primul roman fantasy, roman care îi deschide apetitul pentru literatura de gen. În timp, descoperă că există și alte genuri literare care răspund cu succes nevoii sale de cititor. Printre autorii preferați se numără Dan Brown, Jeffery Deaver, J.K.Rowling.
Romanul de debut „Atingerea”, care este și primul volum al seriei „Fiicele Lunii”, a fost publicat în anul 2015 în cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus.
Nr. pagini: 492
Format: 210 x 150 x 34 mm
Ediție: Necartonată
An apariție: 2018
Cod: LIB978-606-8953-11-3
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!