ggg
Sara-Dust-Raven-652x1024
Raven și vocile din capul lui
CategorieRecomandate

distribuie   

Raven și vocile din capul lui

distribuie   

April
Se spune că fiecare om reprezintă o lecție. Tu ești cea mai grea, Raven.
Raven
Doar ca să știi, îți voi frânge inima. April încearcă să treacă peste pierderea mamei ei și neobservată la liceu.
Raven vrea să câștige lupta cu vocile din capul lui, care preiau controlul în fiecare moment de slăbiciune. Tot ce-și dorește el este să ajungă să cunoască liniștea, fără să-și dea seama că face gălăgie în timp ce o caută. Imaginația se contopește cu realitatea, iar mintea lui este un haos. Unul frumos, ar spune April. Oamenii se întorc în anumite locuri cu un motiv. Universul are mereu un plan și nu și-ar pierde timpul să aducă două suflete împreună, dacă inimile lor nu ar bate pe același ritm și nu ar putea să facă schimb de bucăți din inimă până ajung să se repare reciproc. Doar că Raven are un secret atât de întunecat, încât April poate citi durerea din ochii lui de fiecare dată când îl privește.
Povestea lui Raven nu este una obișnuită. Sara dezvoltă un subiect evitat de noi, tratat de multe ori cu indiferență și îl dezvoltă atât de bine, încât nu poți să nu trăiești fiecare clipă la aceeași intensitate pe care o experimentează personajele cărții. Raven te învață că oamenii nu sunt ceea ce par la prima vedere și că, de multe ori, o aroganță aruncată în vânt este, de fapt, un strigăt de ajutor. Iza
Nu-mi place să fac anunțuri. Mai mult, nu-mi place nici să mă prezint. Așa că, voi face asta în felul meu. Spun povești. Beau cafea. Citesc. Ascult muzică. Sunt cel mai în viață toamna. Ador să mă dau cu placa. Când nu fac asta, cel mai probabil salvez poze de pe Pinterest. Când nu fac nimic din cele de mai sus, sunt aproape sigură că mă găsești plimbându-mă. Un om mi-a spus cândva că: Sara scrie despre ce doare. Despre ce o doare. Despre ce ne doare și ne este frică să înfruntăm. Și o face bine. Mai fac și lucruri din astea. Uneori.
Nr. pagini: 298
Format: 220 x 140 x 21
An apariție: 2021
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-508-2
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!