Cum ai reacționa dacă ai descoperi peste noapte că ceva nu este în regulă cu tine și că viața ta este în pericol? Te-ai consemna la gândul că ăsta ți-e destinul sau ai zâmbi și ai începe un nou capitol plin de provocări, oportunități și dezvăluiri?

Deci, gata, atât mi-a fost dat să trăiesc? Atât am avut de spus pe lumea asta? Până aici a fost călătoria mea? Pot să urlu? îmi veneau în minte zeci de întrebări, după momentul de reflecție asupra modului în care a început totul.
Poți să faci ce vrei tu! Poți să urli, să te vaiți, să faci ce vrei, atât timp cât accepți și înțelegi ce ți se întâmplă. Poți să faci tot ce vrei tu, atât timp cât acceptarea este constructivă, cât te ajută să te descoperi, reinventezi și, cel mai important, să te vindeci…

Așadar, împăcată și cu ego-ul meu, am început să schițez călătoria mea către descoperirea de sine cu ajutorul cancerului. Un element adus în viața mea pentru a mă scutura de vechile obiceiuri, pentru a-mi reaminti dreptul care mi-a fost dat la naștere, de a-mi trăi prezentul fără teamă, în iubire și armonie cu realitatea pe care mi-o creez.
O poveste reală, motivațională despre lupta interioară cu gândurile, credințele și barierele minții. Despre triumful creativității în fața durerii. Despre renașterea după cancer!
An apariție: 2023
Cod: LIB978-606-029-642-3
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Română):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!