ggg
Tanascu-Constantin-Iulian-Schite-si-chichite-coperta-646x1024
Schițe și chichițe

distribuie   

„Când viața deschide cartea cu lecții, nu se rezumă doar la o singură lecție. Are grija sa îți predea exact ce ai nevoie, cât ai nevoie, astfel încât să înveți ușor și să nu uiți niciodată.”

Prin cumpărarea cărţii, ai contribuit la o faptă bună!

Talmudul ne învață că cine salvează o viață, salvează lumea întreagă. Aş merge puțin mai departe de această învățătură și aș spune că cine ajută un copil să fie educat, salvează o lume întreagă. De aceea, am ales ca toate încasările pe care le voi primi din vânzarea acestei cărţi să fie folosite pentru achiziționarea de table interactive pentru dotarea școlilor din mediul rural.
Cartea tratează problemele actuale ale generațiilor de până în 30 de ani și ne introduce într-un Univers care poate fi greu de înțeles. Meritul autorului este de a face o punte de legătură între trecut și prezent, permanent cu gândul la viitor. O carte la finalul căreia devii conștient că ai mereu câte ceva de învățat, indiferent de vârstă, de experiența de viață sau de background-ul profesional. Iulian ne demonstrează într-un limbaj actual că suntem suma oamenilor întâlniți și a situațiilor prin care am trecut. Viziunea acestui tânăr antreprenor poate fi trigger-ul pentru a-i privi cu alți ochi pe cei cu care ne intersectăm, fie pe o perioadă scurtă, dar intensă, fie pe o perioadă lungă. Fiecare om ne poate învăța ceva sau ne poate indica o altă cale, după cum și noi putem face același lucru. Silvia Buzori scriitoare Iulian a reușit să transforme o parte a experiențelor care l-au marcat în adevărate lecții pentru toți, care te pun pe gânduri și care îți arată anumite aspecte ale vieții la care nu te-ai fi gândit sau pe care nu le-ai fi privit astfel. Robert-Andrei Costache consilier parlamentar
Nr. pagini: 236
Ediție: Necartonată
Format: 205 x 130 x 17 mm
An apariție: 2022
Cod: LIB978-606-029-541-9
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!