andreea-lichi

Andreea Lichi

Autori Creator(i)

Autori Creator(i)

Andreea Lichi

BIOGRAFIE

Sunt Andreea Lichi, am 20 de ani și studiez psihologia. Sunt un om simplu, asumat și pasionat de cunoaștere. Iubesc să empatizez cu cei de lângă mine și să-i ascult, iar satisfacția cea mai mare o am atunci când reușesc să aduc un zâmbet pe chipul cuiva. Consider că avem puterea de a-i influența pe ceilalți, de a le dărui fericire prin atitudinea, cuvintele și gesturile noastre, de a schimba lucrurile pe care ni le dorim altfel, prin exemplul personal.
Până acum șase primăveri făceam parte dintr-un ansamblu de dansuri populare. Pe atunci eram un copil în pragul adolescenței ce avea planuri, idealuri și se visa în câteva luni pe scenele Parisului pentru un festival. Însă, un accident rutier mi-a furat toate visurile și m-a făcut dependentă de un obiect, de un scaun cu rotile.
Am avut de ales între două soluții: îmi plâng de milă, mă plafonez și probabil sfârșesc în vreun spital de psihiatrie sau lupt, îmi caut singură soluții și fac ca existența mea să conteze.
Am ales a doua variantă și am reînceput să descopăr frumusețea vieții. Așa am ajuns studentă la psihologie și model în evenimentul Atipic Beauty.
Fac voluntariat și mă implic în diverse proiecte ce au ca scop sprijinirea persoanelor vulnerabile. Am fost chiar și coprezentatoarea unei gale de premieră a unui festival de muzică ușoară pentru copii.
Și sigur nu mă opresc aici!

Cărți

0.0
0.0/5

Evenimente

Nu a fost găsit niciun rezultat.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!

newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!