Max-Chartrand

Max Stanley Chartrand

Autori Creator(i)

Autori Creator(i)

Max Stanley Chartrand

BIOGRAFIE

Max Stanley Chartrand, Doctor în Medicină, specialist în farmacie clinică, este profesor de Medicină Comportamentală și cercetător în Medicina Translațională publicat la scară largă. Face parte din Consiliul Internațional pentru Medicină Nutrițională și de Mediu primul său doctorat fiind în domeniul Tulburărilor de comunicare, iar doilea în Medicină Comportamentală.
În 1994, a primit Premiul internațional Joel S.
Wernick pentru Excelență în Educație, iar în 2017 i-a fost decernată cea mai înaltă distincție din partea National Speakers Association. În 2020, dar și în 2021, a fost inclus pe lista Who’s Who in America.
Toate acestea s-au petrecut pe fondul unei deficiențe auditive severe de-a lungul vieții, cauzată o dublă îmbolnăvire cu oreion sever la vârsta de doi ani și jumătate, care a progresat în surditate profundă la vârsta adultă, constrângându-l să utilizeze un implant cohlear și tehnologie de asistență pentru a putea funcționa într-o lume înzestrată cu auz.
Împreună cu soția sa, Glenys, a înființat recent Fundația de Cercetări DigiCare, organizație non-profit, pentru a scoate la lumină cercetări ascunse, pentru a introduce modalități de vindecare în medicina convențională și pentru a promova îngrijirea de sine în rândul consumatorilor care au fost dezamăgiți de un sistem de sănătate extrem de scump și de periculos, scurtând durata de viață, americanii devenind astfel cei mai bolnavi cronic cetățeni de pe planetă. Activitatea lor se desfășoară în întreaga lume și are nevoie de noi toți pentru a ajuta la realizarea acestei munci magnifice. Îi invită pe toți cei care împărtășesc aceste obiective să se alăture echipei sale Nobody’s Fools (Nu suntem fraierii nimănui) de la doTerra, astfel încât să poată fi conectați într-o fenomenală mișcare care acționează pentru a face din lume un loc mai sănătos, mai fericit și mai sigur.
Misiunea sa – cu ajutorul incredibil al soției sale Glenys Anne Denyer-Chartrand, remarcabil terapeut ocupațional autorizat și fondatoare a mărcii înregistrate Metoda SIRCLE®, este de a-i ajuta pe cei lăsați în urmă de sistem să-și găsească drumul către o sănătate excelentă, insuflându-le speranța, cunoștințele și încurajarea de care au nevoie pentru a reuși să ajungă acolo. [Pentru informații în legătură cu posibilitatea ca Dr. Chartrand să se adreseze asociației dumneavoastră profesionale sau publicului de consumatori, vă rugăm să contactați: www.drmaxchartrand.com, sau prin e-mail direct pe adresa chartrandmax@aol.com]

Evenimente

Nu a fost găsit niciun rezultat.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!

newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!